ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Επίθεση από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη καταγγέλλει ότι δέχθηκε στο ΟΑΚΑ ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος

Τον χτύπησαν με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι

Επίθεση από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη καταγγέλλει ότι δέχθηκε στο ΟΑΚΑ ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος, δέχθηκε άγρια επίθεση όπως καταγγέλλει από τον εφοπλιστή Γιάννη Καραγιώργη και τους δύο συνοδούς ασφαλείας του, στο ημίχρονο του αγώνα Παναθηναϊκός – Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Ειδικότερα, ο Σύμβουλος Έκδοσης της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, Γιώργος Παπαχρήστος, δέχθηκε την επίθεση μπροστά στα μάτια δεκάδων θεατών και ενώ όπως αναφέρει ανυποψίαστος συνομιλούσε με συνάδελφό του.

Ο εφοπλιστής συνοδευόμενος από δύο άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας πλησίασε τον Γιώργο Παπαχρήστο και τον αιφνιδίασε χτυπώντας τον, με γροθιές στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Μάλιστα η επίθεση έγινε εντελώς απροειδοποίητα και χωρίς να μεσολαβήσει κάποιου είδους διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών.

Επίσης, ο εφοπλιστής, συνόδευσε την επίθεση με απειλές ότι «θα σκοτώσει» τον δημοσιογράφο, ότι «είναι τελειωμένος», ενώ σε κάποια στιγμή έδωσε εντολή στους μπράβους του «να τον σκοτώσουν» επί τόπου.

Την ώρα που δίνονταν οι πρώτες βοήθειες στον δημοσιογράφο ο εφοπλιστής με τους συνοδούς του έφυγε από το γήπεδο.

Εδώ πρέπει να σημειωθεί πως υπήρχε προηγούμενο μεταξύ των δύο αντρών καθώς ο Γιώργος Παπαχρήστος είχε γράψει πολλές φορές άρθρα κατά του εφοπλιστή χωρίς να διαθέτει τις κατάλληλες αποδείξεις.

Αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον Γιώργο Παπαχρήστο ο οποίο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σισμανόγλειο μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Πεντέλης, και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά του εφοπλιστή.

Την επίθεση καταδίκασε η κυβέρνηση, και με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης αναφέρει:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε χθες ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος και είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του, επειδή ο δράστης είχε ενοχληθεί από την δημοσιογραφική του δουλειά. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει την υπόθεση και θα αποφανθεί. Η ελευθερία του Τύπου αποτελεί βασική αρχή της Δημοκρατίας μας και τραμπούκικες ενέργειες δεν χωρούν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.