ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Bίντεο pronews TV: Σοκάρει η ομολογία του «serial killer» της Κύπρου

Οι ωμές παραδοχές του 35χρονου συγκλονίζουν το παγκύπριο και όχι μόνο. Ο αξιωματικός της Εθνικής Φρουράς παραδέχθηκε τη διάπραξη και δεύτερου φονικού. Πρώτα παραδέχθηκε τη δολοφονία της Mary Rose.

Οι ομοιότητες στα πτώματα, συγκλονίζουν και οδηγούν σε ένα προφίλ κατά συρροή δολοφόνου. Οι ανακριτικές αρχές κάλεσαν σύμφωνα με την πληροφορίες που επικαλείται το sigmalive, ειδικό εμπειρογνώμονα από την Scotland Yard ο οποίος έχει ειδίκευση στους δολοφόνους με αυτό το προφίλ.

– Αρχικό σημείο ομοιότητας στις δυο δολοφονίες είναι ο τρόπος με τον οποίο ο 35χρονος «ψάρευε» τα θύματά του. Μέσω ενός ιστότοπου διαδικτυακών γνωριμιών, του Badoo ο 35χρονος συνομιλούσε με τα θύματά του. Στην φωτογραφία προφίλ του χρησιμοποιούσε φωτογραφία (κομμένη) ενός άλλου συνάδελφού του ο οποίος ενώ συνελήφθη και παρουσιάστηκε ενώπιον Δικαστηρίου μαζί του, ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος μετά από ένα 24ωρο.

– Δεύτερο σημείο ομοιότητας είναι ο τρόπος με τον οποίο εντοπίστηκαν τα δυο πτώματα. Και οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν δεμένες.

– Τρίτο σημείο ομοιότητας είναι ότι ρίχθηκαν και οι δυο στο φρεάτιο.

– Τέταρτο σημείο ομοιότητας είναι ότι και οι δυο γυναίκες εντοπίστηκαν γυμνές.

– Πέμπτο σημείο ομοιότητας είναι η καταγωγή των δυο γυναικών, από τις Φιλιππίνες.

Ομολόγησε ο 35χρονος

Υπενθυμίζεται ότι ο 35χρονος αξιωματικός ομολόγησε τον φόνο της Marry Rose.

Σύμφωνα με τον κ. Γιωρκάτζη, ο ύποπτος παραδέχτηκε και το φόνο της γυναίκας που εντοπίστηκε χθες στο Μιτσερό. Όπως κατέθεσε ο «Ορέστης» χθες, την έπνιξε ενώ έκαναν σεξ.

Συγκεκριμένα, ο «Ορέστης» προέβη σε θεληματική κατάθεση στις 20/4 αναφέροντας πως γνώρισε την Arian περί τα τέλη Ιουλίου. Όπως κατέθεσε, την μετέφερε στο σπίτι του και αφού έκαναν σεξ, την έπνιξε με tyre raps και αργότερα την πέταξε στο φρεάτιο στο Μιτσερό.

Πριν από το δικαστήριο, οι Αρχές μετάφεραν ξανά τον «Ορέστη» στη λίμνη στο Ξυλιάτο όπου τους υπέδειξε ξανά πού έριξε το πτώμα της μικρής Sierra.

Ο Ορέστης, ο οποίος ομολόγησε τη δολοφονία της 38χρονης γυναίκας από τις Φιλιππίνες και της 6χρονης κόρης της, Sierra, έδωσε μια ανατριχιαστική περιγραφή όσον αφορά στο πως απαλλάχτηκε από τη σορό της μικρής Sierra.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέδειξε στους Αστυνομικούς συγκεκριμένο σημείο στη λίμνη στο Ξυλιάτο, όπου έριξε το τυλιγμένο σε σεντόνι πτώμα, το οποίο έδεσε με πέτρες. Στη συνέχεια οι πέτρες υποχώρησαν έτσι ξαναπήρε το πτώμα, στερέωσε καλύτερες τις πέτρες και το έριξε πίσω στο νερό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.