ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Τεράστια πλιάτσικα και καταστροφές πολυτελών αμαξιών στις ΗΠΑ από τον όχλο

Πλάνα από τις λεηλασίες, εμφανίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα, δείχνοντας πολλά Dodge Challenger και Charger να φεύγουν από το κατάστημα στο San Leandro. Μάλιστα, κάποιοι από τους κλέφτες, έκαναν και εκτεταμένα burn out φεύγοντας κάτι που φαίνεται και στα video που κυκλοφόρησαν. Ο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, λέει πως οι ταραξίες άνοιξαν ένα χρηματοκιβώτιο όπου φυλάσσονταν τα κλειδιά των αυτοκινήτων και έτσι κατάφεραν να πάρουν ότι έβρισκαν μπροστά τους και να φύγουν. Για να «ανοίξουν» διάδρομο, χρησιμοποίησαν ένα από τα αυτοκίνητα που βρήκαν εκεί, πέφτοντας πάνω σε βιτρίνες καθώς και σε άλλα αυτοκίνητα που ήταν στη διαδρομή τους για την έξοδο. Το θετικό είναι πως όπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης της αντιπροσωπείας, όλα τα αυτοκίνητα είναι εφοδιασμένα με σύστημα εντοπισμού θέσης και έτσι θα γίνει προσπάθεια εντοπισμού τους (αν δεν έχουν γίνει ήδη ανταλλακτικά).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.