ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Αναβρασμός» στη ΝΔ: Επεισόδιο μεταξύ Ελίζας Βόζεμπεργκ και Μπάμπη Παπαδημητρίου

Με αγωγή απειλεί η ευρωβουλευτής

«Αναβρασμός» στη ΝΔ: Επεισόδιο μεταξύ Ελίζας Βόζεμπεργκ και Μπάμπη Παπαδημητρίου

«Αναβρασμός» επικρατεί στο εσωτερικό της ΝΔ, με τον βουλευτή Μπάμπη Παπαδημητρίου να αφήνει υπαινιγμούς εναντίον των ευρωβουλευτών Μανώλη Κεφαλογιάννη και Ελίζας Βόζεμπεργκ με τη δεύτερη να απειλεί με αγωγή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μπάμπης Παπαδημητρίου σε δηλώσεις του, στο Action24, σχετικά με την Ελίζα Βόζεμπεργκ μίλησε για ένα θέμα «μεγάλο και βαρύ» που ακόμα δεν έχει λυθεί.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Το θέμα της κας Βόζεμπεργκ δεν ξέρω αν έχει λυθεί αυτή τη στιγμή αλλά είναι μεγάλο και βαρύ. Οταν θα λυθεί οριστικά… Υπάρχει ένα θέμα το οποίο δυστυχώς έχω δεσμευτεί να μην το χρησιμοποιήσω δημοσίως. Υπάρχει ένα θέμα το οποίο προέκυψε. Νομίζω πως είναι σε φάση επίλυσης. Και αν λυθεί λύνεται αυτομάτως και του κυρίου Κεφαλογιάννη».

Η Ελίζα Βόζενμπεργκ απάντησε στις αιχμές Παπαδημητρίου μέσω Twitter απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη.

«Κανένα απολύτως θέμα δεν ειχα ποτέ, ούτε έχω εγώ! Αντιθέτως θέμα έχει ο κος Μπαμπης Παπαδημητριου @babis2019 που αυθαίρετα κ απρόκλητα μου επιτίθεται θίγοντας την υπόληψη μου την οποία θα προστατέψω με κάθε νόμιμο τρόπο! Οφείλει να ανακαλέσει άμεσα δημόσια.Ε. », έγραψε η κυρία Βόζεμπεργκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.