ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Πρόταση-σοκ σε φιλοκυβερνητικό κανάλι: «Να καίμε τα δάση τον χειμώνα για να μην έχουμε φωτιές το θέρος»! (βίντεο)

«Να κάνουμε όπως οι Ινδιάνοι στην Αμερική και οι Αβορίγινες στην Αυστραλία»!

Πρόταση-σοκ σε φιλοκυβερνητικό κανάλι: «Να καίμε τα δάση τον χειμώνα για να μην έχουμε φωτιές το θέρος»! (βίντεο)

Έχουν χάσει κάθε μέτρο στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ προκειμένου να υπερασπιστούν την κυβέρνηση για τις ευθύνες της σε ότι αφορά την τεράστια οικολογική καταστροφή που έχει συντελεστεί στην χώρα από τις πυρκαγιές στην Πάρνηθα και στην Αλεξανδρούπολη (ειδικά η τελευταία συνεχίζει να καίει για 13η συνεχόμενη ημέρα).

Έτσι λοιπόν προχωρούν και σε απίστευτες προτάσεις όπως ότι θα πρέπει να καίμε τα δάση από μόνοι μας το χειμώνα για να μην καίγονται το καλοκαίρι!

Ο αρθρογράφος της «Καθημερινής» Ανδρέας Δρυμιώτης, μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή το πρωί της Πέμπτης, επικαλέστηκε μια τακτική που όπως είπε χρησιμοποιούν στις ΗΠΑ και είχαν παλαιότερα και οι Ινδιάνοι, αναφορικά με τα δάση και τις φωτιές.

Ειδικότερα ανέφερε:

«Επειδή το έχω μελετήσει αρκετά αυτό το θέμα… σε κανένα μέρος οι μέγα-φωτιές δεν σβήνουν. Θα σβήσουν όταν δεν βρουν άλλο να κάψουν. Η ριζοσπαστική ιδέα την οποία την εφαρμόζουν πλέον οι Αμερικάνοι, είναι να καις προληπτικά το δάσος το χειμώνα… Αυτό το έκαναν οι Ινδιάνοι παλιά και το έκαναν και οι Αβορίγινες στην Αυστραλία…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.