ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Χωριό «φάντασμα» ο Βλοχός στην Καρδίτσα: Κοιμούνται ακόμα έξω από την εκκλησία (βίντεο)

Ο παπάς αποφάσισε να ανοίξει σήμερα Κυριακή την εκκλησία και να λειτουργήσει και πάλι

Χωριό «φάντασμα» ο Βλοχός στην Καρδίτσα: Κοιμούνται ακόμα έξω από την εκκλησία (βίντεο)

Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι του Βλοχού Καρδίτσας που παραμένει αποκλεισμένος 13 μέρες μετά την κακοκαιρία Daniel, καθώς τα νερά που «βούλιαξαν» το χωριό δεν έχουν υποχωρήσει ακόμα.

Ο Άγιος Αθανάσιος είναι η μοναδική εκκλησία που έχει σωθεί και 15 κάτοικοι κοιμούνται εκεί κάνοντας βάρδιες ώστε να μην γίνεται πλιάτσικο στο χωριό. 

Ο παπάς αποφάσισε να ανοίξει σήμερα Κυριακή την εκκλησία και να λειτουργήσει και πάλι, προσπαθώντας να μαζέψει το ποίμνιό του, αν και ο κόσμος δεν κατοικεί πλέον στο χωριό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.