ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αποσωληνώθηκε 20χρονος τραυματίας που επέβαινε στο μοιραίο Intercity – «Θα ήθελα να γελάσω, αλλά δεν μπορώ», λέει ο πατέρας του

Ο πατέρας του 20χρονου περιέγραψε το πώς σώθηκε ο γιος του

Αποσωληνώθηκε 20χρονος τραυματίας που επέβαινε στο μοιραίο Intercity – «Θα ήθελα να γελάσω, αλλά δεν μπορώ», λέει ο πατέρας του

Αποσωληνώθηκε 20χρονος τραυματίας που επέβαινε στο μοιραίο Intercity στην φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

«Θα ήθελα να γελάσω, αλλά δεν μπορώ», λέει ο πατέρας του, αναφερόμενος στις οικογένειας των θυμάτων που θρηνούν για την απώλεια των δικών τους ανθρώπων.

Ο πατέρας του 20χρονου περιέγραψε το πώς σώθηκε ο γιος του. Ο Στέλιος ταξίδευε μαζί με την φίλη του, τη Βασιλική. Κάποια στιγμή σηκώθηκαν για να πάρουν κάτι να φάνε από κυλικείο. Εκείνα ακριβώς τα λεπτά συνέβη το μοιραίο. Σύγκρουση, σίδερα και φωτιά παντού.

Τα δύο νεαρά παιδιά πιάστηκαν χέρι – χέρι και προσπαθούσαν να βγουν από το βαγόνι. Τελικά τα κατάφεραν μέσα από μια τρύπα που είχε δημιουργηθεί στο πάτωμα, ενώ οι φλόγες βρίσκονταν από πάνω τους.

Η Βασιλική και ο Στέλιος έσπρωχναν και βοηθούσαν ο ένας τον άλλον και έτσι κατάφεραν να βγουν στο οδόστρωμα, με τον 20χρονο να είναι ένας από τους πρώτους τραυματίες που περιέθαλψαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Λάρισας, όμως κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης, λόγω των εγκαυμάτων που έφερε. Ο 20χρονος όμως είχε εισπνεύσει καπνό και διασωληνώθηκε.

Ο πατέρας του Στέλιου λέει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» προς το νοσηλευτικό προσωπικό και των δύο νοσοκομείων που έκανε τα αδύνατα δυνατά για το παιδί του. Επιπλέον, αναφέρθηκε και στην έλλειψη συστήματος τηλεδιοίκησης σημειώνοντας χαρακτηριστικά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«;Eπρεπε 400 άτομα να στηριχτούν σε έναν μόνο άνθρωπο;». «Ντρέπομαι γι’ αυτούς τους ανθρώπους που λέγονται πολιτικοί, είναι γελοίοι», είπε ακόμα και συμπλήρωσε: «Δεν πρόλαβε να γίνει το πρώτο μνημόσυνο των παιδιών και αυτοί τσακώνονται για το ποιος φταίει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.