ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Άρωμα γυναίκας θα έχει η διαδοχή Κ.Μητσοτάκη» – Προς αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ;

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα»

«Άρωμα γυναίκας θα έχει η διαδοχή Κ.Μητσοτάκη» – Προς αλλαγή ηγεσίας στη ΝΔ;

«Φουντώνουν» οι φημολογίες που θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να «τελειώνει» από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, μετά και τις νέες αποκαλύψεις για τις υποκλοπές, με τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο επί κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο, να μοιράζεται μέσω Twitter την πληροφόρηση του για πιθανές εξελίξεις στην Πειραιώς.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος σημειώνει σε χθεσινοβραδινή ανάρτησή του στο Twitter ότι όλοι όσοι στήριζαν μέχρι πρότινος τον πρωθυπουργό τον έχουν «ξεγράψει και προγράψει», αναφέροντας, επικαλούμενος πληροφορίες του, ότι το πρόσωπο που θα ακολουθήσει στο «τιμόνι» της ΝΔ θα είναι γένους θηλυκού.

«Οι πληροφορίες μου ενισχύονται όλο και περισσότερο ώρα με την ώρα. Η διαδοχή Μητσοτάκη (που έχουν ήδη ξεγράψει και προγράψει σχεδόν όλοι όσοι τον στήριζαν μέχρι χθες) θα έχει οριστικά άρωμα γυναίκας με φρεσκάδα και σαφείς αποστάσεις από τον Μητσοτακισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.