ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ανησυχία για το μέλλον του γιου του ΛεΜπρον Τζέιμς – Σκέψεις για αναβολή των μαθημάτων μετά την καρδιακή ανακοπή

Πόσο σοβαρή είναι η κατάσταση της υγείας του

Ανησυχία για το μέλλον του γιου του ΛεΜπρον Τζέιμς – Σκέψεις για αναβολή των μαθημάτων μετά την καρδιακή ανακοπή

Ο Μπρόνι Τζέιμς και η οικογένειά του, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, σκέφτονται να αναβάλουν το πρώτο εξάμηνο των μαθημάτων και τη σταδιοδρομία του μπάσκετ στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια, καθώς αναρρώνει από την καρδιακή ανακοπή της περασμένης εβδομάδας.

Ο γιος του ΛεΜπρον Τζέιμς, θα πρέπει να αποφασίσει μέσα στην επόμενη εβδομάδα καθώς το «USC» ξεκινάει τις εγγραφές στα μαθήματα του πρώτου εξαμήνου στις 14 Αυγούστου, ενώ τα μαθήματα ξεκινούν μια εβδομάδα αργότερα.

Πηγή της Daily Mail τόνισε ότι η οικογένεια ακολουθεί τις συστάσεις των γιατρών, μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο 18χρονος κατά τη διάρκεια προπόνησης την περασμένη εβδομάδα.

«Ο ΛεΜπρόν και η υπόλοιπη οικογένεια έχουν μιλήσει για την αναβολή των σχολικών δραστηριοτήτων του Μπρόνι κατά τη διάρκεια αυτού του φθινοπωρινού εξαμήνου για να του επιτρέψουν να αναρρώσει πλήρως», είπε η πηγή και πρόσθεσε:

«Ψάχνουν επίσης να δουν αν μπορεί να παρακολουθήσει μαθήματα από το σπίτι, ώστε να ξεκινήσει το σχολείο όπως αρχικά είχε προγραμματίσει. Η συνέχιση της ανάρρωσής του είναι η πρώτη αποστολή που πρέπει να ολοκληρώσει.

Οι αποφάσεις είναι 50-50 αυτή τη στιγμή για το τι θα κάνουν όλοι στη συνέχεια και θα συνεχίσουν επίσης να εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξαναβάλουν τον Μπρόνι να παίξει μπάσκετ. Όσο για το σχολείο, πρέπει να πάρουν την απόφαση μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν θα συνεχιστούν τα μπασκετικά του όνειρα είναι μια κουβέντα για το μέλλον. Κάνουν ό,τι συνιστούν οι γιατροί αυτή τη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.