ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αυτό είναι το απίστευτο ποσό που θα παίρνει ο Λ.Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ένας από τους ιδιοκτήτες της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε τα χρήματα που θα κερδίζει ετησίως ο Λ.Μέσι

Αυτό είναι το απίστευτο ποσό που θα παίρνει ο Λ.Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στις ΗΠΑ και το MLS με την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Χόρχε Μας, σε πρόσφατες δηλώσεις του να αποκαλύπτει λεπτομέρειες σχετικά με το συμβολαίου του Αργεντινού.

Συγκεκριμένα ο Χόρχε Μας ανέφερε πως από την ίδρυση του κλαμπ υπήρχαν σκέψεις να έρθουν σταρ του βεληνεκές του Μέσι στο MLS, τονίζοντας πως εδώ και καιρό υπήρχαν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, προκειμένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη συμφωνία, με τον Ντέιβιντ Μπέκαμ να παίζει τεράστιο ρόλο.

Μάλιστα ο ίδιος δεν παρέλειψε να αναφέρει πως ο Μέσι θα έχει ένα συμβόλαιο της τάξης των 60 εκατ. ευρώ ετησίως, το οποίο όπως είναι εύκολα αντιληπτό, είναι το μεγαλύτερο στο MLS.

«Το 2019 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε πώς θα μπορούσαμε να τον φέρουμε στο Μαϊάμι, μια παγκόσμια πόλη που βρίσκεται σε άνοδο. Θέλουμε τον κόσμο όταν σκέφτεται το ποδόσφαιρο στις Ηνωμένες Πολιτείες, να σκέφτεται το Μαϊάμι.

Πέρασα τρία χρόνια, διαπραγματεύσεων αλλά ο τελευταίος ενάμιση χρόνος ήταν πολύ έντονες. Πολλές συζητήσεις με τον πατέρα του, Χόρχε. Το είδα να ολοκληρώνεται στα τέλη Μαΐου. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ μίλησε με τον Μέσι μόνο για ποδοσφαιρικά θέματα.

Έχουμε μιλήσει σε Βαρκελώνη, Μαϊάμι, Ροζάριο, Ντόχα… Πέρασα όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, παρακολουθώντας την Αργεντινή. Για να το κλείσουμε, έπρεπε να κλείσει και το συμβόλαιο με την Apple.

Οι συζητήσεις με την Apple πάνε πολύ καλά και τα ενδιαφέροντα ευθυγραμμίζονται. Αν το ποδόσφαιρο αναπτυχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα ωφεληθούμε όλοι, με τον Μέσι να βοηθά σημαντικά.

Ο Μέσι μπορεί να μετατρέψει το MLS σε ένα από τα δύο ή τρία μεγαλύτερα πρωταθλήματα στον κόσμο. Στην ιστορία του αθλητισμού εδώ, υπάρχουν δύο γεγονότα:

Η άφιξη του Πελέ στη New York Cosmos και αυτή του Ντέιβιντ Μπέκαμ στο Λος Άντζελες.

Νομίζω ότι έρχεται θέλοντας να αφήσει το στίγμα του και θα μπορέσει να το κάνει είναι πέρα από το ποδόσφαιρο.

Όταν αποσυρθεί θα έχει μερίδιο στον σύλλογο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.