ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φαν ντερ Σαρ: Τι είπε ο ατζέντης για την κατάσταση της υγείας του -«Είναι σοβαρά, αλλά βρίσκεται σε καλά χέρια»

Ο Ρ.Γιάνσεν, μίλησε σε ολλανδικό podcast για την κατάσταση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή που νοσηλεύεται στην εντατική

Φαν ντερ Σαρ: Τι είπε ο ατζέντης για την κατάσταση της υγείας του -«Είναι σοβαρά, αλλά βρίσκεται σε καλά χέρια»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Άγιαξ, Έντβιν Φαν ντερ Σαρ υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία στις 7 Ιουλίου και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας

Σύσσωμη η ποδοσφαιρική Ευρώπη εξέφρασε τη συμπαράσταση της στον παλαίμαχο θρυλικό κίπερ και πρώην τεχνικό διευθυντή του Άγιαξ, με τον ατζέντη του, Ρομπ Γιάνσεν να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για την πορεία της υγείας του μιλώντας στο ολλανδικό podcast «KieftJansenEgmondGijp».

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι η κατάστασή του παραμένει υπό έλεγχο, αλλά ταυτόχρονα πως ο βαθμός κρισιμότητας μιας τέτοιας επιπλοκής είναι υψηλός, τονίζοντας ότι κοντά του βρίσκεα η σύζυγός του μαζί με τον γιο τους, η οποία μάλιστα το 2009 είχε περάσει την ίδια περιπέτεια.

Δεν έκρυψε μάλιστα ότι λίγο πριν αποχωρήσει από το πόστο του τεχνικού διευθυντή στον Άγιαξ, είχε συμβουλεύσει τον VVD να χαμηλώσει ρυθμούς, καθώς εκείνος βίωνε μια αρκετά στρεσογόνα περίοδο.

«Φυσικά τα πράγματα δεν είναι καλά. Βασικά είναι… κακά και καλά. Έτσι λέγεται όταν η κατάσταση είναι υπό έλεγχο. Πρέπει να προστατεύσεις την οικογένεια σε αυτό. Βρίσκεται σε καλά χέρια. Η Ανμαρί είναι εκεί με τον γιο της. Υπάρχει συνεχής επαφή από την Ολλανδία σχετικά με το πώς θα προχωρήσουμε. Πρέπει να ξεκουραστεί πάρα πολύ.

Είμαστε σίγουροι ότι αυτό θα λειτουργήσει, αλλά φυσικά δεν είναι κάτι μικρό. Μια εγκεφαλική αιμορραγία είναι πολύ σοβαρή. Η Ανμαρί το πέρασε η ίδια το 2009. Αναγνωρίζει πολλά από αυτά που της συνέβησαν τότε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Έντβιν κι εγώ είχαμε αρκετές συζητήσεις μερικές εβδομάδες πριν πάρει την απόφαση να αποχωρήσει από τον Άγιαξ. Ήταν κάπως υπερφορτωμένος.Του είπα ”Έντβιν, πρέπει να σταματήσεις. Έχει τελειώσει. Έκανες ό,τι έπρεπε να κάνεις. Ως ένα σημείο δεν θα το κάνεις ποτέ ξανά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.