ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Π.Μπαντόσα δεν ξεκολλάει από τον Σ.Τσιτσιπά – Του έβαλε αντηλιακό πριν την προπόνηση (βίντεο)

Μετά το τουρνουά οι δύο τους έμειναν στη Νέα Υόρκη για βόλτες και ο Έλληνας τενίστας την γέμισε δώρα

Η Π.Μπαντόσα δεν ξεκολλάει από τον Σ.Τσιτσιπά – Του έβαλε αντηλιακό πριν την προπόνηση (βίντεο)

Η Πάουλα Μπαντόσα μπορεί να αποκλείστηκε από το US Open αλλά παρέμεινε στο πλάι του Στέφανου Τσιτσιπά. Η Ισπανίδα είδε όλα (4) τα παιχνίδια του Στέφανου και εκτέλεσε χρέη προπονητή και … φροντιστή.

Η κάμερα την έπιασε να βάζει αντηλιακό στο πρόσωπο του Τσιτσιπά πριν από την προπόνηση γιατί έχει ευαίσθητο δέρμα και δεν ήθελε να έχει προβλήματα! Μετά το τουρνουά οι δύο τους έμειναν στη Νέα Υόρκη για βόλτες και ο Έλληνας τενίστας την γέμισε δώρα.

Η Μπαντόσα δεν αποκάλυψε τα δώρα που της έκανε. Έδειξε μόνο μια ανθοδέσμη με κόκκινα τριαντάφυλλα που της χάρισε ο αγαπημένος της και η Ισπανίδα έγραψε στην σχετική φωτογραφία ότι είναι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.