ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καμπάνα» 3 εκατομμυρίων ευρώ στον Νεϊμάρ για μια… τεχνητή λίμνη

Ο γνωστός ποδοσφαιριστής παραβίασε τους κανόνες σχετικά με τη χρήση και τη μετακίνηση πηγών γλυκού νερού

«Καμπάνα» 3 εκατομμυρίων ευρώ στον Νεϊμάρ για μια… τεχνητή  λίμνη

Βαριά «καμπάνα» στον Νεϊμάρ Τζούνιορ για περιβαλλοντικές παραβάσεις στην επαύλη του στη Βραζιλία και τη δημιουργία μιας λίμνης.

Συγκεκριμένα ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιρικός αστέρας τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3 εκατομμυρίων ευρώ από τον δήμο της Μανγκαρατσίμπα, στο Ρίο ντε Τζανέιρο της Βραζιλίας.

Οι αρχές είχαν ερευνήσει σχετικές καταγγελίες από γείτονες του Νεϊμάρ και τον είχαν προεδικοποιήσει να σταματήσει κάθε δραστηριότητα στη συγκεκριμένη κατοικία, αλλά εκείνος όχι μόνο συνέχισε, αλλά έκανε και πάρτι στη λίμνη.

«Οι κυρώσεις ανέρχονται σε περισσότερα από 16 εκατομμύρια ρεάλ (σ.σ. 3 εκατομμύρια ευρώ)», ανέφερε η δήλωση του τοπικού εισαγγελέα.

Μεταξύ των περιβαλλοντικών παραβάσεων που σημειώθηκαν, περιλαμβάνεται η εκτροπή της πορείας ρεμάτων της περιοχής, η κατάσχεση νερού ενός ποταμού χωρίς άδεια, οι απαγορευμένες ανασκαφές, η μετακίνηση βράχων χωρίς άδεια και η μεταφορά άμμου από παραθαλάσσια περιοχή!

Ο Νεϊμάρ αγόρασε το ακίνητο το 2016 και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, βρίσκεται σε έκταση 10.000 τετραγωνικών μέτρων και περιλαμβάνει ελικοδρόμιο, σπα, σάουνα, αίθουσα μασάζ, γυμναστήριο και χώρους εστίασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 31χρονος επιθετικός, αναρρώνει από την επέμβαση στον δεξιό αστράγαλο στην οποία υποβλήθηκε στη Ντόχα τον Μάρτιο, ενώ δεν έχει αγωνισθεί από τον Φεβρουάριο και το μέλλον του στην Παρί Σεν Ζερμέν παραμένει στον αέρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.