ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου

Το ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής στο σκιφ ελαφρών βαρών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος

Κωπηλασία: Ασημένιο μετάλλιο για τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου κάνει για ακόμα μία φορά την Ελλάδα περήφανη.

Ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου έδωσε μεγάλη μάχη για το χρυσό στον τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας του Ράζιτσε της Τσεχίας και τελικά κατάφερε να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν για αρκετά λεπτά πρώτος, ωστόσο στο φινάλε, ο Γκαμπριέλε Σοάρες από την Ιταλία τον προσπέρασε και πήρε το χρυσό μετάλλιο.

Aυτό ήταν το τέταρτο συνολικά μετάλλιο για τη χώρα μας και τρίτο ασημένιο, με το χρυσό να το έχει κερδίσει ο Βασίλης Πολύμερος το 2005.

H κατάταξη του τελικού:

1.Γκαμπριέλε Σοάρες (Ιταλία) 7:03.40
2.Αντώνης Παπακωνσταντίνου (Ελλάδα) 7:05.42
3.Ράικο Χρβατ (Σλοβενία) 7:08.66
4.Μπρούνο Μπεριόλο (Ουρουγουάη) 7:14.79
5.Μπαπτίστ Σαβαέ (Γαλλία) 7:18.31
-Άντρι Στρούζινα (Ελβετία) Δεν τερμάτισε

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Είναι λίγο γλυκόπικρη η γεύση αφού ήθελα να κερδίσω το χρυσό μετάλλιο. Οι αγώνες πήγαιναν καλά μέχρι σήμερα, οπότε συγχαρητήρια στον Γκαμπριέλ. Δεν ένιωθα καλά το πρωί, δεν ένιωθα ο εαυτός μου. Αυτός είναι αγώνας υψηλού επιπέδου, οπότε πρέπει να δουλέψω σε αυτό”, δήλωσε ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.