ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Επενδύει στη Μίλαν μετά την Λίβερπουλ

Η Μίλαν είναι το 14ο πιο πολύτιμο franchise ποδοσφαίρου στον κόσμο με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Επενδύει στη Μίλαν μετά την Λίβερπουλ

Οι New York Yankees και μια εταιρεία συμφερόντων του ΛεΜπρόν Τζέιμς αγοράζουν μειοψηφικά μερίδια στην Μίλαν!

Ο επενδυτικός βραχίονας των Yankees, Yankees Global Enterprises και η τράπεζα από την Καλιφόρνια Main Street Advisors, που είναι συμφερόντων Τζέιμς, εντάσσονται στην εξαγορά της Μίλαν από την εταιρεία  RedBird Capital Partners ύψους 1,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όπως αναφέρθηκε αρχικά από τους Financial Times και αργότερα επιβεβαιώθηκε από τους Athletic και Sportico.

Η Μίλαν είναι το 14ο πιο πολύτιμο franchise ποδοσφαίρου στον κόσμο με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, οι Yankees είναι η πιο ακριβή ομάδα μπέιζμπολ στον κόσμο με 6 δισεκατομμύρια δολάρια ενώ ο ΛεΜπρόν είναι ο δεύτερος πιο ακριβοπληρωμένος αθλητής στον κόσμο με ετήσιες απολαβές 121,2 εκατομμυρίων δολαρίων σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Forbes.

Ο Τζέιμς είναι ένας από τους δύο μόνο ενεργούς δισεκατομμυριούχους αθλητές μαζί με τον παίκτη γκολφ Τάιγκερ Γουντς και πήρε για πρώτη φορά μερίδιο 2% στη Λίβερπουλ το 2011 πριν μεταβιβάσει την ιδιοκτησία στο Fenway Sports Group ως μέρος της συμφωνίας RedBird.

Από την άλλη οι  οι Yankees είχαν συνάψει συμφωνία σε επίπεδο μάρκετινγκ με την  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2001 ενώ σήμερα έχουν στενές σχέσεις με την Μάντεστερ Σίτι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.