ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Τι έδειξε η διάγνωση του γιου του – Για ποιο λόγο έπαθε καρδιακή ανακοπή

Τι αποκάλυψε ο εκπρόσωπος του 18χρονου γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Τι έδειξε η διάγνωση του γιου του – Για ποιο λόγο έπαθε καρδιακή ανακοπή

Στιγμές αγωνίας έζησε ο Λεμπρόν Τζέιμς, όταν ο γιός του, Μπρόνι, εισήχθη στο νοσοκομείο, έπειτα από καρδιακή προσβολή που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Εκπρόσωπος του 18χρονου γιου του ΛεΜπρόν Τζέιμς είπε στο Page Six ότι «η πιθανή αιτία» της αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής (SCA) του Μπρόνι έχει αναγνωριστεί ως «ένα ανατομικά και λειτουργικά σημαντικό συγγενές καρδιακό ελάττωμα». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η κατάσταση του νεαρού αθλητή «μπορεί και θα αντιμετωπιστεί», σημειώνοντας ότι η οικογένειά του είναι «πολύ σίγουρη» ότι θα κάνει «αναρρώσει πλήρως», και θα «επιστρέψει στο μπάσκετ στο πολύ εγγύς μέλλον».

Ο Μπρόνι έλαβε τη διάγνωσή του «μετά από μια ολοκληρωμένη αρχική αξιολόγηση» στο Cedars-Sinai Medical Center, με επικεφαλής τον Δρ. Merije Chukumerije, και αξιολογήσεις παρακολούθησης στην κλινική Mayo και στο ιατρικό κέντρο Atlantic Health/Morristown, με επικεφαλής τον Δρ. Michael J. Ackerman και ο Dr. Matthew W. Martinez, αντίστοιχα.

ΛεΜπρόν Τζέιμς: Το πρώτο βίντεο με τον γιό του, Μπρόνι, μετά την καρδιακή προσβολή 

Πλέον, ο γιος του «Βασιλιά» επέστρεψε στο σπίτι του, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο άσος των «Λιμνανθρώπων» ανέβασε ένα βίντεο του Μπρόνι, που τον δείχνει να παίζει πιάνο, για να καθησυχάσει τον κόσμο για την υγεία του γιού του.

«Μεγαλώνεις! Ο Θεός είναι σπουδαίος! Μπρόνι, ΕΙΣΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Τόσο απλά! Συνέχισε έτσι μικρέ βασιλιά!!! Είμαστε μαζί σου σε κάθε βήμα σου», έγραψε χαρακτηριστικά, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

View this post on Instagram

A post shared by 👑 (@kingjames)

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.