ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λιονέλ Μέσι: Aυτή είναι η πολυτελής έπαυλη – νησί που σχεδιάστηκε για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή (φωτό)

Το σπίτι έχει τρία ελικοδρόμια, γκαράζ για 20 αυτοκίνητα

Λιονέλ Μέσι: Aυτή είναι η πολυτελής έπαυλη – νησί  που σχεδιάστηκε για τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή (φωτό)

 Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, Λιονέλ Μέσι μετά την μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι άλλαξε το στάτους του MLS, της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ και όπως παραδέχτηκε ο δήμαρχος του Φορτ Λόντερντεϊλ, Ντιν Τράνταλις, η άφιξη του στην περιοχή εκτόξευσε την αξία των ακινήτων!

Μάλιστα, ο Αργεντινός σταρ αποτέλεσε πηγή έμπνευσης και για έναν αρχιτέκτονα με ρίζες από το Μεξικό. Τι εμπνεύστηκε; Σχεδίασε το νέο σπίτι που θα ήθελε να προτείνει στον Μέσι για την διαμονή του!

Πρόκειται για μια πολυτελής έπαυλη-νησί στα ανοιχτά του Μαϊάμι η οποία στοιχίζει περισσότερα από 50 εκατ. δολάρια. «Αυτό το μεγαλοπρεπές αρχοντικό αποτελείται από τρία επίπεδα και βρίσκεται σε ένα αποκλειστικό νησί σε σχήμα πλοίου, παρέχοντας ιδιωτικότητα και προνομιακή τοποθεσία» είπε ο αρχιτέκτονας Χόρχε Λουίς Βελίζ.

Το concept έχει την επωνυμία  “MESSI MANSION IN MIAMI” και το σπίτι από ψηλά έχει στη μέση του ένα τεράστιο Μ λόγω του Λιονέλ Μέσι. Το σπίτι έχει τρία ελικοδρόμια, γκαράζ για 20 αυτοκίνητα, αίθουσα ψυχαγωγίας και home theater.

Έχει ακόμη μια σπειροειδής νεροτσουλήθρα και πισίνα και μια προβλήτα γεμάτη για γιοτ. Έχει ακόμη γήπεδο ποδοσφαίρου και χώρους για να φιλοξενήσουν και 100 άτομα!

Ο Μεξικανός σχεδίασε και πρότεινε το θέμα είναι εάν ο Λιονέλ Μέσι θελήσει να φτιάξει ένα τέτοιο παλάτι!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.