ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μεξικό: Άνδρας έριξε ρούμι στα νερά που προορίζονταν για δρομείς μαραθωνίου (βίντεο)

Οι αρχές σύντομα τον εντόπισαν και προχώρησαν στην σύλληψή του δράστη

Μεξικό: Άνδρας έριξε ρούμι στα νερά που προορίζονταν για δρομείς μαραθωνίου (βίντεο)

Ο δράστης ήταν υπό επήρεια ναρκωτικών ή αλκοόλ, όταν άρχισε να ρίχνει ρούμι στα νερά που προορίζονται για τους δρομείς στο Μεξικό.

Πολλά ερωτηματικά και αντιδράσεις για τους διοργανωτές του μαραθώνιου στο Μεξικό που έγινε με την συμμετοχή 19.000 ανθρώπων, μετά το περιστατικό με το αλκοόλ στα νερά που προορίζονταν για τους συμμετέχοντες.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα πριν την δοθεί η εκκίνηση, όταν ένας τύπος που ήταν είτε υπό την επήρεια ναρκωτικών, είτε αλκοόλ, πήρε ένα μπουκάλι ρούμι και άρχισε να το χύνει στα νερά των δρομέων.

Μάλιστα, την κίνησή του αυτή την κατέγραψε σε video, το οποίο έχει γίνει viral πλέον στο διαδίκτυο, όμως ευτυχώς οι διοργανωτές κατάλαβαν από νωρίς οτι κάτι δεν πήγαινε καλά και απέσυραν αμέσως τα ποτήρια από τον συγκεκριμένο πάγκο.

Αυτό ωστόσο δεν τους γλίτωσε από την κατακραυγή, καθώς τα νερά ήταν τοποθετημένα στον πάγκο αυτό, πολλές ώρες νωρίτερα, χωρίς μάλιστα να έχουν καπάκι. Κάτι που σημαίνει οτι ο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να ρίξει κάτι μέσα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.