ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν – Και 6ο γκολ για τα «Τρία Λιοντάρια» (upd)

Οι Άγγλοι έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στους Ιρανούς

Μουντιάλ 2022: Η Αγγλία αντιμετωπίζει το Ιράν – Και 6ο γκολ για τα «Τρία Λιοντάρια» (upd)

90+11′: Ο Ταρεμί σκόραρε με πέναλτι για το τελικό 6-2.

90‘: Ο Γκρίλις μπαίνει και αυτός στον πίνακα των σκόρερ, που κάνει το 6-1 για την Αγγλία.

Και 5ο γκολ για την Αγγλία! Ο Ράσφορντ λίγα δευτερόλεπτα από την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο θα πετύχει τι 5-1 στο 71‘.

Στο 65′ το Ιράν μείωσε σε 4-1 με τον Ταρεμί.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος για την Αγγλία, με τον Σάκα να κινείτεαι παράλληλα με την εστία του Χουσεϊνί, να πλασάρει και να σκοράρει το 4-0 στο 62′, σημειώνοντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο 45′  λεπτό ο Κέιν έκανε τη σέντρα, με τον Στέρλινγκ να κάνει ωραίο τελείωμα στην κίνηση, διαμορφώνοντας το 3-0 για την ομάδα του, ενώ στο 43′ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τρίπιερ, ο Μαγκουάιρ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Σάκα με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 2-0!

35′ Γκοοολ για την Αγγλία, στο 35′ λεπτό με φοβερή κεφαλιά του νεαρού Άγγλου Μπέλιχαμ

Η δεύτερη ημέρα του Μουντιάλ 2022 ξεκινάει με την Αγγλία να αντιμετωπίζει το Ιράν. Πρόκειται για το πρώτο παιχνίδι του δευτέρου ομίλου, το οποίο έχει ξεκάθαρο φαβορί.

Το πρώτο από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ 2022 ρίχνεται στη μάχη.

Ο λόγος για την Αγγλία, η οποία αντιμετωπίζει το Ιράν και θέλει να μπει με το “δεξί” στη διοργάνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.