ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μουντιάλ 2022: Καναδός με ελληνικό τατουάζ από το Google Translate «κλέβει» την παράσταση στις κερκίδες (φωτο)

Ο βασικός κανόνας που πρέπει να ακολουθούν όσοι αποφασίζουν να κάνουν τατουάζ είναι να το ψάξουν αρκετά

Μουντιάλ 2022: Καναδός με ελληνικό τατουάζ από το Google Translate «κλέβει» την παράσταση στις κερκίδες (φωτο)

Το τατουάζ ενός Καναδού στο ματς με την Μαρόκο για το Μουντιάλ του 2022 κάνει τον γύρο του διαδικτύου. 

Ένας από τους βασικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθούν όσοι αποφασίζουν να κάνουν τατουάζ, ειδικά αν πρόκειται για λέξεις, είναι να τις ψάξουν αρκετά, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που χάνονται στην μετάφραση.

Στην ίδια κατηγορία μάλλον ανήκει και ένας φίλος του Καναδά, ο οποίος κατά την διάρκεια του χθεσινού παιχνιδιού με το Μαρόκο, έγινε viral στα ελληνικά social media.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βλέπετε, στο 79ο λεπτό της αναμέτρησης, σε ένα πλάνο από τις κερκίδες, αναδείχθηκε τα τατουάζ που έχει στα χέρια του με την φράση «ο γιος μου, αδελφοί ζωής». Κάτι που προφανώς είναι αποτέλεσμα του Google Translate, το οποίο έχει… κάψει αρκετό κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.