ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οι πρώην του Ν.Μαραντόνα τσακώθηκαν on air για την περιουσία του (βίντεο)

Πως θα μοιραστεί η περιουσία του θρύλου του ποδοσφαίρου στα παιδιά του

Οι πρώην του Ν.Μαραντόνα τσακώθηκαν on air για την περιουσία του (βίντεο)

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά τη διάρκεια ζωντανής εκπομπής του C5N με πρωταγωνίστριες την πρώην σύζυγο του Ντιέγκο Μαραντόνα, Κλαούντια Βιγιαφάνιε και την πρώην σύντροφο του «Pibe de Oro», Bερόνικα Οχέδα.

Μήλον της έριδος η περιουσία του Ντιέγκο και πως θα μοιραστεί στα παιδιά του.

«Μιλήσαμε πολύ καλά, ήταν αρμονικά και χωρίσαμε τα πάντα. Μιλήσαμε επίσης για την εταιρεία του Μαραντόνα και πώς θα την προχωρούσαμε εμείς οι κληρονόμοι, τώρα που έφυγε ο Ντιέγκο. Είδα συμβόλαια της Ντάλμα και της Τζιανίνα στο εξωτερικό για τα οποία εμείς (Τζούνιορ, Ζάνα και Ντιεγίτο) δεν ξέραμε απολύτως τίποτα, με μια εταιρεία κρασιών που θα πάρει το όνομα του Ντιέγο» είπε «οn-air» η Οχέδα.

Η Βιγιαφάνε έκανε τηλεφωνική παρέμβαση και σχολίασε: «Όταν τα παιδιά χώριζαν τα πράγματα, ήμασταν μαζί και όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους. Δεν ξέρω τι έγινε τώρα. Όλα ήταν καλά με όλους τους δικηγόρους, μέχρι που εμφανίστηκε ο Μάριο Μπαουντρί τις προάλλες και είπε ότι μάζεψα, με την Ντάλμα και την Τζιανίνα, 80 χιλιάδες δολάρια στην Αραβία. Δεν ξέρω από πού προήλθε αυτό το ψέμα.

Ορκίζομαι στα εγγόνια μου. Το αγόρι είναι ο Ντιεγίτο Φερνάντο Μαραντόνα, ο 9χρονος αδερφός τους. Είναι τόσο δύσκολο για εσάς; Δεν μου αρέσει που μιλούν υποτιμητικά για τον γιο μου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Φυσικά καμία από τις δυο γυναίκες δεν έριξε τους τόνους της και η ένταση συνεχίστηκε για αρκετά λεπτά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.