ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ομόνοια-ΑΕΚ 0-2: Ακόμη μια νίκη σε δυνατό φιλικό για την Ένωση

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια

Ομόνοια-ΑΕΚ 0-2: Ακόμη μια νίκη σε δυνατό φιλικό για την Ένωση

Η ΑΕΚ παρουσίασε θετικό πρόσωπο σε ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, επικρατώντας της Ομόνοιας με 2-0, έχοντας πολύ καλή βραδιά τους Πινέδα και Μάνταλο, οι οποίοι σκόραραν τα γκολ της αναμέτρησης.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε τα φιλικά της παιχνίδια, λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, παρουσιάζοντας θετική εικόνα, δείχνοντας ότι χτίζεται σε σωστές βάσεις από τον Ματίας Αλμέιδα.

Οι ”κιτρινόμαυροι”, έκαναν το 4/4 στα φιλικά παιχνίδια, ενώ είχαν και εντυπωσιακή στήριξη από 1500 οπαδούς της ομάδας.

Ο Ματίας Αλμέιδα παρέταξε την ομάδα με το αγαπημένο του 3-5-2, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του για τον σχηματισμό της ομάδας που θα επιλέξει μέσα στη σεζόν.

Ο Πινέδα ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, συμμετέχοντας στις περισσότερες φάσεις στην επίθεση, ενώ στο 21΄σκόραρε με ένα εκπληκτικό τελείωμα, ύστερα από ωραία ατομική ενέργεια.

Η ΑΕΚ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, μη αφήνοντας περιθώριο στους γηπεδούχους να αντιδράσουν, ενώ ο Πέτρος Μάνταλος ο οποίος είχε και αυτός πολύν θετική παρουσία έκανε στο 65΄το 2-0 με ωραίο πλασέ, σφραγίζοντας ουσιαστικά την επικράτηση της Ένωσης.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Μάθιους (70′ Ψάλτης), Μίλετιτς, Λανγκ, Μιξ, Μπαχιρού, Μπρούνο, Μπάρκερ, Παπουλής (62′ Σάββα), Κακουλής (62′ Μάταβζ).

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Μήτογλου (66′ Ρώτα), Τζαβέλλας (66′ Μουστακόπουλος), Χατζισαφί (80′ Κοσίδης), Γκατσίνοβιτς (75′ Γιούσης), Τσούμπερ (66′ Μοχαμάντι), Γιόνσον (76′ Μιτάι), Σιμάνσκι, Μάνταλος (66′ Φράνσον), Πινέδα (66′ Άμραμπατ), Αραούχο (66′ Γκαρσία).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.