ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Π.Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο του Α.Νικολαΐδη – «Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία»

Ο Ολυμπιονίκης δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή

Π.Δήμας: Ξέσπασε σε κλάματα για τον θάνατο του Α.Νικολαΐδη – «Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία»

Δύσκολη μέρα τόσο για τον ελληνικό αθλητισμό όσο και για την Ελλάδα γενικότερα είναι η σημερινή Παρασκευή καθώς «έφυγε» από τη ζωή ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης.

Ο Πύρρος Δήμας ο οποίος είχε φιλική σχέση με τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη, το μεσημέρι της Παρασκευής (14/10) βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 της ΕΡΤ και ρωτήθηκε για την απώλεια του φίλου.

Ο Πύρρος Δήμας δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή του μιλώντας για το θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, μέχρι που η φωνή του «έσπασε».

Πιο συγκεκριμένα, ο Πύρρος Δήμας σημείωσε πως «ζήσαμε πολλές στιγμές με τον Αλέξανδρο και πάντα με έπαιρνε τηλέφωνο, ρωτούσε και για την Αναστασία και για τα παιδιά μας. Πολύ γλυκό παιδί, πολύ ευγενικό παιδί. Όταν ξύπνησα το πρωί, γιατί χθες κοιμήθηκα αργά κατά τις δύο και είχαμε βγει μαζί με φίλους, σηκώθηκα να ετοιμάσω τον Νικολάκη για το σχολείο… Είναι στενάχωρο πολύ».

«Με πήρε τηλέφωνο και η Δώρα, που την ξέρετε πολύ καλά από τον χώρο σας, μου ζήτησε να πω δυο λόγια αύριο στην κηδεία αλλά δεν μπορώ να το κάνω. Δεν μπορώ ούτε να πάω στην κηδεία» είπε ο Πύρρος Δήμας και τα μάτια του βούρκωσαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν θέλω να το περάσω αυτό ξανά για κανέναν. Και να μην τύχει σε κανέναν… Δεν ξέρω, ίσως τόσο ευαίσθητο με έχει κάνει η ίδια η ζωή» τόνισε ο Πύρρος Δήμας στο Στούντιο 4.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.