ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.ΜακΚίσικ: «Το ΟΑΚΑ είναι σαν ζωολογικός κήπος»

«Όσο περισσότερο μιλάς για αυτό, τόσο περισσότερα λέιζερ αγοράζουν»

Σ.ΜακΚίσικ: «Το ΟΑΚΑ είναι σαν ζωολογικός κήπος»

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ σε δηλώσεις που παραχώρησε, ανέφερε πως η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ όποτε παίζει εκεί ο Ολυμπιακός μοιάζει με… «ζωολογικό κήπο», ζητώντας περισσότερο σεβασμό.

Ο Σακίλ ΜακΚίσικ παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη στο «BasketNews» και αναφέρθηκε σε πολλά ζητήματα. Μεταξύ άλλων, ο παίκτης του Ολυμπιακού σχολίασε την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στον τελευταίο τελικό της φετινής Basket League, που έγινε στο ΟΑΚΑ και δεν ολοκληρώθηκε.

Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για την κατάσταση που αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός στην έδρα του Παναθηναϊκού. «Δεν τους νοιάζει. Είναι πραγματικά σαν ζωολογικός κήπος. Όταν πάμε εκεί (σ.σ. στο ΟΑΚΑ), καταλαβαίνω την αντιπαλότητα, αλλά ταυτόχρονα ας υπάρχει και λίγος σεβασμός. Είμαστε πολύ κοντά στους οπαδούς. Είναι απίστευτο και είναι άβολο. Το λατρεύω, αλλά οι συμπαίκτες μου μάλλον όχι και τόσο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Επίσης, ο ΜακΚίσικ αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- και στη χρήση λέιζερ από τους οπαδούς, τονίζοντας ότι η συγκεκριμένη “εμπειρία” γίνεται χειρότερη σε κάθε παιχνίδι. «Όσο περισσότερο μιλάς για αυτό, τόσο περισσότερα λέιζερ αγοράζουν», σχολίασε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.