ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σοκ στον διεθνή αθλητισμό: Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Α.Γκόραμ έχει έξι μήνες ζωής

Δίνει μάχη με τον καρκίνο και επέλεξε να μην κάνει χημειοθεραπείες

Σοκ στον διεθνή αθλητισμό: Ο πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Α.Γκόραμ έχει έξι μήνες ζωής

Σκληρή μάχη με τον καρκίνο με τους γιατρούς να του δίνουν μόλις έξι μήνες ζωής δίνει ο Άντι Γκόραμ.

Ο Άντι Γκόραμ που έπαιξε στην Ρέιντζερς και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε πως έχει μόλις 6 μήνες ζωής λόγω καρκίνου και επέλεξε να μην υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Ο 58χρονος Σκοτσέζος τερματοφύλακας που ψηφίστηκε από τους οπαδούς ως ο καλύτερος που υπερασπίστηκε το τέρμα της Ρέιντζερς αποκάλυψε στην Daily Record το πρόβλημα του και εξήγησε πως δεν θέλει να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Ο Γκόραμ έπαιξε στην Ρέιντζερς (1991-1998) και στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2001) και με την εθνική ομάδα της Σκωτίας συμμετείχε στα Παγκόσμια Κύπελλα του 1986 και το 1990 αλλά και στα Euro του 1992 και 1996.

«Νόμιζα ότι είχα σοβαρή δυσπεψία. Μετά από μερικές εβδομάδες, επιδεινώθηκε και δεν περνούσε με τίποτα. Ό,τι έτρωγα ή έπινα δεν έφτανε ούτε στα μισά της διαδρομής προς το στομάχι μου και το έβγαζα. Είχα χάσει 25 κιλά σε τέσσερις εβδομάδες», είπε στη συνέντευξη του ο Γκόραμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.