ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Χρυσή» η Α.Κορακάκη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στην Πολωνία

Ακόμα μία μεγάλη επιτυχία για την Α.Κοράκακη

«Χρυσή» η Α.Κορακάκη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στην Πολωνία

Η Άννα Κορακάκη ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 25μ σπορ πιστόλι γυναικών των ευρωπαϊκών Αγώνων που διεξάγονται στην Πολωνία.

Πιο συγκεκριμένα η  Ελληνίδα πρωταθλήτρια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 25μ σπορ πιστόλι γυναικών των ευρωπαϊκών αγώνων, χαρίζοντας ακόμα μία επιτυχία στη χώρα μας.

Η Άννα Κορακάκη κατάφερε αρχικά να εξασφαλίσει την είσοδό τη στη διεκδίκηση των μεταλλίων μαζί με την Αντοανέτα Κοσταντίνοβα (Βουλγαρία), την Ντόριν Βένεκαμπ (Γερμανία) και την Νίνο Σαλουκβάντζε (Γεωργία) και στη συνέχεια να κατακτήσει την πρώτη θέση με 27 βαθμούς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη δεύτερη θέση με 26 έμεινε η Αντοανέτα Κοσταντίνοβα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.