ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: «Πανικός» σε αγώνα φουτμπολ στις ΗΠΑ – Παίκτης έριξε μπουνιά στον διαιτητή

Ένας διαιτητής του Αμερικανικού φούτμπολ στις ΗΠΑ, πλήρωσε ακριβά την προσπάθειά του να σταματήσει τον καυγά δύο παικτών.

Στην αναμέτρηση του κολεγιακού πρωταθλήματος, μεταξύ του Πίτσμπουργκ και του Ιστερν Μίσιγκαν, δύο παίκτες μετά από μία φάση άρχισαν να καυγαδίζουν. Αμέσως πιάστηκαν στα χέρια και ένας εκ των διαιτητών πήγε να τους χωρίσει.

Το βίντεο με την μπουνιά στον διαιτητή

Όπως φαίνεται στο βίντεο που ανέβασε το ESPN, ο εν λόγω διαιτητής πάει στη μέση να χωρίσει τους δύο αντιπάλους, αλλά ο παίκτης του Μίσιγκαν τον έχει πλάτη και δεν τον βλέπει. Την ώρα που τους φτάνει, ο παίκτης υψώνει την γροθιά του και πάει να χτυπήσει τον αντίπαλό του, αλλά αντί αυτού, ξάπλωσε στο έδαφος τον διαιτητή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό ουδόλως τον πτόησε, καθώς συνέχισε να επιτίθεται στον αντίπαλό του, μην έχοντας αντιληφθεί ποιον είχε χτυπήσει. Συμπαίκτης του μάλιστα πήγε να βοηθήσει τον διαιτητή που η αντίδρασή του ήταν να κοιτάξει προς τους πάγκους με ένα βλέμμα απογοήτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.