ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Βίντεο: Ρώσος αθλητής προπονείται μαζί με την ενός έτους κόρη του

Η καραντίνα που επιβλήθηκε πριν από λίγο καιρό, είχε ως αποτέλεσμα να ανατραπούν τα σχέδια όλων μας. Έτσι, και οι αθλητές, αναγκάστηκαν να διακόψουν τις προπονήσεις τους στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πριν επιβληθούν τα μέτρα περιορισμού, ο επαγγελματίας αθλητής, Ιγκόρ Ιβαντσένκο, ξόδευε περίπου τρεις ώρες κάθε μέρα για να φτάσει μέχρι το γυμναστήριο κι εκεί άλλες 3-4 κάνοντας γυμναστική.

Μετά τον αποκλεισμό στο σπίτι όμως, ο Μοσχοβίτης έχει την ευκαιρία να περνάει περισσότερο καιρό με την οικογένειά του και την ενός έτους κορούλα του, Βικτόρια.

Πλέον, κάνουν και οι δυο μαζί γυμναστική, με τη μικρή να αποδεικνύει ότι «το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η καραντίνα μου άλλαξε τη ζωή. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο να περνάω στο σπίτι», εξομολογείται ο Ιγκόρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.