ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Θρύλο οι Έλληνες! Θρήνο οι Ιταλοί!

Δ.Αυγέρη: «Σήμερα ο πολιτικός γάμος του Σ.Κασσελάκη με τον Τάιλερ – Θα γίνει πάρτι και στην Ελλάδα»

«Τους εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς»

Δ.Αυγέρη: «Σήμερα ο πολιτικός γάμος του Σ.Κασσελάκη με τον Τάιλερ – Θα γίνει πάρτι και στην Ελλάδα»

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Δώρα Αυγέρη μιλώντας το πρωί της Πέμπτης για τον σημερινό γάμο του προέδρου Στέφανου Κασσελάκη με τον Τάιλερ Μακμπέθ στη Νέα Υόρκη, έκανε λόγο για μία τελετή σε πολύ κλειστό, ενώ αποκάλυψε ότι το καλοκαίρι θα γίνει και ένα μεγάλο πάρτι και στην Ελλάδα.

«Σήμερα θα γίνει ο πολιτικός γάμος του Στέφανου με τον Τάιλερ. Είναι ένας πολιτικός γάμος που μπορεί να γίνει στις ΗΠΑ, με βάση τον ισχύοντα νόμο εκεί, αλλά δεν μπορεί να γίνει στη χώρα μας. Δεν υπάρχει αυτό το νομικό πλαίσιο στη χώρα μας», σημείωσε αρχικά η κυρία Αυγέρη και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Εμείς θεσμοθετήσαμε το σύμφωνο συμβίωσης το οποίο είναι πολύ μεγάλη τομή. Τώρα καλούμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνηση για να δούμε από κοινού πώς μπορούμε να θεσμοθετήσουμε και στη χώρα μας τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με ότι και αν αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα δικαιώματα, τις υποχρεώσεις αλλά και την τεκνοθεσία», πρόσθεσε.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ ευχήθηκε στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον και να είναι ευτυχισμένοι και υγιείς».

«Αυτό είναι πολύ σημαντικό, το 2023 και όσο προχωρά ο χρόνος να δίνουμε την ισότιμη ευκαιρία σε ανθρώπους να γεύονται την ευτυχία και την χαρά έτσι όπως αυτοί την αξιολογούν. Χωρίς στερεότυπα και κοινωνικούς καταναγκασμούς».

Η κυρία Αυγέρη αποκάλυψε ότι θα γίνει γλέντι και στη χώρα μας το καλοκαίρι σε παραμεθόρια περιοχή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, τόνισε ότι η σημερινή τελετή θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο με έναν μόλις μάρτυρα, αλλά θα υπάρχουν κάποια ενσταντανέ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.