ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ε.Αντώναρος: «Κόπηκε η τοποθέτηση του Κ.Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά δεν άρεσε στους “ιθύνοντες” του Μαξίμου»

Ο πρώην πρωθυπουργός είχε μιλήσει για «γκρίζες τοποθετήσεις»

Ε.Αντώναρος: «Κόπηκε η τοποθέτηση του Κ.Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά δεν άρεσε στους “ιθύνοντες” του Μαξίμου»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος υποστηρίζει ότι η παρέμβαση του Κώστα Καραμανλή για τα ελληνοτουρκικά είχε κοπεί από τα κανάλια γιατί δεν άρεσε το Μέγαρο Μαξίμου. 

«Η τοποθέτηση του Κώστα Καραμανλή δεν άρεσε στους “ιθύνοντες” και στο καθεστώς του Μαξίμου. Γι αυτό και κόπηκε από τα κανάλια και τους περισσότερους ιστότοπους» σχολίασε σε ανάρτησή του ο Αντώναρος για την ομιλία του πρώην πρωθυπουργού στην παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Κοττάκη «Οι Απόρρητοι Φάκελοι Καραμανλή».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην πρωθυπουργός με αυστηρό ύφος ξεκαθάρισε: «Γκρίζες ρυθμίσεις οι οποίες έχουν ως στόχο μια αυθαίρετη ερμηνεία των συνομιλητών μας. Να παγώσουν ή να αναστείλουν την άσκηση της εθνικής μας κυριαρχίας, στο Αιγαίο, στη Θράκη και στην Κύπρο. Εκεί δηλαδή που κρίνεται το στρατηγικό βάθος του ελληνισμού, δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές. Δεν εξαγοράζονται με παραχώρηση κυριαρχίας, ούτε με ασαφείς διατυπώσεις, που επιδέχονται ποικίλες ερμηνείες, ικανές όμως να ενθαρρύνουν την Τουρκία ή οποιοδήποτε σύμμαχο, εταίρο ή τρίτο να νομίσει ότι με αντίτιμο τη μείωση της έντασης είμαστε πρόθυμοι να ενδώσουμε σε αξιώσεις ή πιέσεις εις βάρος της εθνικής μας κυριαρχίας.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.