ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ε.Αντώναρος: «Βρε μανία που έχουν στο ΠΑΣΟΚ με μένα! – Το διασκεδάζω!»

Συγκέντρωσε 6.636 σταυρούς και δεν κατάφερε να εκλεγεί

Ε.Αντώναρος: «Βρε μανία που έχουν στο ΠΑΣΟΚ με μένα! – Το διασκεδάζω!»

Ο Ευάγγελος Αντώναρος, ο οποίος ήταν υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Ανατολική Αττική, έστειλε μία μέρα μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, το πρώτο του μήνυμα, μέσω Twitter.

Συγκεκριμένα, με δύο tweets του το βράδυ της Δευτέρας (22/5) απαντά σε όσους τον… έψαχναν μετά τη συντριπτική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και ήθελαν την αντίδρασή του στα αποτελέσματα όπου ο ίδιος συγκέντρωσε 6.636 σταυρούς και δεν κατάφερε να εκλεγεί.

«Ευχαριστώ τους χιλιάδες συμπολίτες μου στην Ανατ. Αττική που με τη ψήφο τους έδειξαν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Πιστεύω ότι στην πολιτική δεν πάει κανείς για να περνάει καλά, αλλά για να διατυπώνει τις απόψεις του και να προσφέρει λύσεις. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω» έγραψε ο Ευάγγελος Αντώναρος ενώ λίγα λεπτά μετά έκανε και δεύτερο tweet όπου έγραφε:

«Βρε μανία που έχουν στο ΠΑΣΟΚ με μένα! Το διασκεδάζω! Και τους επιτρέπω να χρησιμοποιούν το όνομα μου χωρίς να απαιτώ δικαιώματα copyright».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.