ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έκαναν έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού και την συνέλαβαν! – Έσπασαν την πόρτα της με… πριόνι (upd)

Με την συνδρομή δυνάμεων των ΜΑΤ - «Την πήραν μαζί με το γιο της με τις παντόφλες»

Έκαναν έξωση στην δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού και την συνέλαβαν! – Έσπασαν την πόρτα της με… πριόνι (upd)

(Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: 09:00): Με τη συνδρομή ισχυρών δυνάμεων των ΜΑΤ, πραγματοποιήθηκε τελικά η έξωση της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού.

Μάλιστα, τόσο η Ιωάννα Κολοβού όσο και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

«Εδώ είμαστε, ήρθαμε από το πρωί. Έγινε μια κινητοποίηση αλλά δυστυχώς δεν προλάβαμε. Υπήρχε εισαγγελέας, έγινε η έξωση και τώρα τους πάνε στο αστυνομικό τμήμα» δήλωσε η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.

«Τους πήραν με τις παντόφλες» υπογράμμισε χαρακτηριστικά. «Πολύ άγρια αυτά που συμβαίνουν» πρόσθεσε.


Αστυνομία και δικαστικός επιμελητή μετέβησαν νωρίς το πρωί της Τετάρτης (24/1), στο σπίτι της δημοσιογράφου Ιωάννας Κολοβού, η οποία έχει χάσει το σπίτι της σε πλειστηριασμό, προκειμένου να της κάνουν έξωση.

Σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, έσπασαν την πόρτα με πριόνι.

Έξωση της δημοσιογράφου επιχειρήθηκε να γίνει και πέρσι αλλά ματαιώθηκε λόγω της αντιδράσεως του κόσμου.

Για την κυβέρνηση Μητσοτάκη η υπόθεση της έξωσης με την βία της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού από το σπίτι της, μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλο «αγκάθι» καθώς οι Έλληνες γνωρίζουν πλέον πως ανά πάσα στιγμή μπορούν να μείνουν άστεγοι και μάλιστα για μικρά χρέη.

Το ζήτημα της έξωσης μίας ανυπεράσπιστης γυναίκας αγγίζει όλους τους Έλληνες γιατί καταλαβαίνουν πόσο εύκολο είναι να βρεθούν στην θέση της.

Ότι αγγίζει την τσέπη του Έλληνα και την ιδιοκτησία του αποτελεί… αιτία πολέμου και αυτό το ξέρουν διαχρονικά όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το θέμα με την δημοσιογράφο Ιωάννα Κολοβού (συνταξιούχος) που για 15 χιλ. ευρώ έχασε το σπίτι της σε πλειστηριασμό δεν θα περάσει απαρατήρητο από την κοινωνία γιατί την αφορά άμεσα…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.