ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Επιτέλους ο Κ.Βελόπουλος «ανοίγει» το κόμμα: Κάνει διεύρυνση για σύμπραξη με τον Κ.Μπογδάνο για τον Ιούλιο

Οι δηλώσεις της Ελληνικής Λύσης και η απάντηση του δημοσιογράφου

Επιτέλους ο Κ.Βελόπουλος «ανοίγει» το κόμμα: Κάνει διεύρυνση για σύμπραξη με τον Κ.Μπογδάνο για τον Ιούλιο

Την ανάγκη σχηματισμού κοινού μετώπου φαίνεται ότι κατάλαβαν στην Δεξιά και ο Κ.Βελόπουλος με δήλωση του ουσιαστικά έδωσε έναυσμα για να «ανοίξει» το κόμμα με πιθανή μια σύμπραξη με τον Κ.Μπογδάνο για τις εκλογές του Ιουλίου.

Έτσι επικεφαλής των προσπαθειών φαίνεται πως μπαίνουν οι Κυριάκος Βελόπουλος και Κωνσταντίνος Μπογδάνος, οι οποίοι με δηλώσεις και αναρτήσεις, τονίζουν την ανάγκη συνεργασίας των κομμάτων που κόπηκαν προκειμένου να κατέβουν ως συνασπισμός δυνάμεων στις δεύτερες εκλογές του Ιουλίου.

Ειδικότερα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης μίλησε για «πανστρατιά όλων των δυνάμεων που παράνομα κόπηκαν στον Άρειο Πάγο για να τσακίσουμε την διεφθαρμένη ηγεσία της ΝΔ! Μη συμπεριφέρεστε όπως τον 2ο αι πΧ, που οι Ρωμαίοι τσάκιζαν Έλληνες και οι Έλληνες σκοτωνόταν μεταξύ τους! Έτσι οι Ρωμαίοι υποδουλώσανε όλους τους Έλληνες».

Από την πλευρά του ο Κ.Μπογδάνος έσπευσε να σχολιάσει πως οι δηλώσεις Κ.Βελόπουλου «για πανστρατιά των πατριωτικών κομμάτων μετά από τις εκλογές της 21/5 είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και δείχνει πολιτική ωριμότητα. Στην επόμενη βουλή, που επιφυλάσσει δεινά για τον Ελληνισμό, πρέπει να υπάρχει ισχυρή και αρραγής εθνική αντιπολίτευση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.