ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Φωτογραφία-ντοκουμέντο μέσα από το τρίτο βαγόνι λίγο πριν τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη (φώτο)

Η φωτογραφία είναι από το κινητό ενός νεαρού επιβάτη, ο οποίος είχε κατέβει από το τρένο πριν από το δυστύχημα

Φωτογραφία-ντοκουμέντο μέσα από το τρίτο βαγόνι λίγο πριν τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη (φώτο)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε φωτογραφία-ντοκουμέντο από το τρίτο βαγόνι, λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση στα Τέμπη, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 57 ανθρώπων, προκαλώντας έντονα συναισθήματα λύπης.

Είναι το βαγόνι 3 της μοιραίας αμαξοστοιχίας IC 62 λίγη ώρα πριν από τη σφοδρή σύγκρουση στα Τέμπη. Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία, το βαγόνι είναι γεμάτο και οι επιβάτες κάθονται στις θέσεις τους χωρίς κάτι να προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.

Σε κοντινή απόσταση είναι το βαγόνι-εστιατόριο όπου επιχειρούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό επιβατών. Τη φωτογραφία-ντοκουμέντο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο ποινικολόγος, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίος έχε αναλάβει την εκπροσώπηση κάποιων από τους τραυματίες.

Η φωτογραφία είναι από το κινητό ενός νεαρού επιβάτη, ο οποίος είχε κατέβει από το τρένο πριν από το δυστύχημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο συγκεκριμένο βαγόνι επέβαινε η 34χρονη, Αθηνά Κατσάρα, από την Κατερίνη η οποία ταυτοποιήθηκε πως βρίσκεται ανάμεσα στα θύματα της τραγωδίας και ο σύζυγός της που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.