ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξευτελισμός Γ.Πατούλη: Τον ανάγκασαν να δεχθεί και να «ενημερώσει» τον Ν.Χαρδαλιά!

Ο Γ.Πατούλης στηρίζει τον εκλεκτό του Μαξίμου

Εξευτελισμός Γ.Πατούλη: Τον ανάγκασαν να δεχθεί και να «ενημερώσει» τον Ν.Χαρδαλιά!

Μια εικόνα χίλιες λέξεις: Γιώργος Πατούλης και Νίκος Χαρδαλιάς συνεργάζονται στο γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής, για τη «νίκη στις εκλογές», όπως αναφέρουν.

Το Μαξίμου μετά το χτύπημα στον νυν Περιφερειάρχη, του  δίνει το χαριστικό χτύπημα του εξευτελισμού βάζοντάς τον να ενημερώνει τον… υποχρεωτικά διαδοχό του. 

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο νυν περιφερειάρχης στο γραφείο του, μαζί με τον νέο υποψήφιο για την περιφέρεια Αττικής, να συνεργάζονται αρμονικά, μελετώντας έγγραφα και να προετοιμάζονται για τη μάχη του Οκτωβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Πατούλης έχασε το χρίσμα της ΝΔ μετά το περιβόητο ζεϊμπέκικο εν μέσω πυρκαγιών, κάτι που πυροδότησε την οργή του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο νυν Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης απέσυρε τελικά την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής μετά από «ώριμη» σκέψη, και αφού οι προηγούμενοι «λεονταρισμοί» του ότι θα είναι υποψήφιος «ότι κι αν γίνει», προσέκρουσαν επάνω σε προειδοποιήσεις για μια σειρά υποθέσεων «οικονομικού περιεχομένου» της Περιφέρειας Αττικής, οι οποίες «θα μπορούσαν να γίνουν αντικείμενο έρευνας από τις Εισαγγελικές Αρχές».

Κατόπιν αυτής της ενημέρωσης Γ.Πατούλη, ξαφνικά ο Περιφερειάρχης, (ο οποίος όπως υποστήριζαν οι «κύκλοι» του το περασμένο Σάββατο έλεγαν ότι «έκανε τόσα πολλά και θα έκανε ακόμα περισσότερα την επόμενη ημέρα») τελικά αποφάσισε «να πάει σπίτι του», και να μην επιχειρήσει… να πάει σε β’ γύρο των περιφερειακών εκλογών και να αναμετρηθεί με τον επίσημο κυβερνητικό υποψήφιο Ν.Χαρδαλιά.

Έτσι ανακοινώθηκε ότι η ΝΔ στηρίζει τον Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια. Το γεγονός αποδέχθηκε στωικά ο κ. Πατούλης, δηλώνοντας ότι δεν κατεβαίνει υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής και πως «θα στηρίξω την επιλογή του κόμματός μου» αλλά αυτό δεν σήμαινε το τέλος της βασάνου του και σήμερα του έκαναν ακόμα μία… “έκπληξη”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.