ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

H Ε.Χρονοπούλου χαμογελαστή σε ομιλία του Ν.Ανδρουλάκη ενώ οργιάζουν δημοσιεύματα για σχέση μαζί του

«Μύλος» γύρω από το ροζ σκάνδαλο με το οποίο γελάει όλη η Ευρώπη σε βάρος της Ελλάδας - «Σεξ, βία και υποκλοπές»

H Ε.Χρονοπούλου χαμογελαστή σε ομιλία του Ν.Ανδρουλάκη ενώ οργιάζουν δημοσιεύματα για σχέση μαζί του

Η νομική εκπρόσωπος της Eυρωπαϊκής Eπιτροπής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ελένη Χρονοπούλου που κατήγγειλε ότι «βιάστηκε και εδάρη» από τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη πριν από τρία χρόνια, εμφανίστηκε σήμερα σε ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Νίκου Ανδρουλάκη, για τον οποίο δημοσιεύματα ανέφεραν ότι διατηρούν ερωτική σχέση!

Ενώ πλέον έχει ξεκαθαριστεί ότι την εποχή εκείνη «έβγαιναν» στις Βρυξέλλες Χρονοπούλου και Γεωργούλης (το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι «απλά είχαν βγει μερικές φορές»), στο «κάδρο», έχει μπει και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ν.Ανδρουλάκης, θύμα των κυβερνητικών υποκλοπών μέσω της ΕΥΠ!

Η Ελένη Χρονοπούλου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ έδωσε απόψε το παρών στην ομιλία του προέδρου του κόμματος, Νίκου Ανδρουλάκη, στη Νέα Φιλάδέλφεια, δίπλα στον Βαγγέλη Τσόγκα, εκ των επιτελών Ανδρουλάκη και στενό της φίλο.

Χαμογελαστή και ευδιάθετη, ανάμεσα στο πλήθος που παρακολουθούσε την ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, δεν φάνηκε να είναι καθόλου δυσαρεστημένη ούτε από την δημοσίευση φωτογραφιών που υποτίθεται ότι την απεικονίζουν «στο κρεβάτι» με τον Ν.Ανδρουλάκη!

Ήδη τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν δημοσιεύματα και υπάρχει καταιγίδα πληροφοριών που φυσικά δεν μπορούν σε αυτή την φάση να επιβεβαιωθούν άρα μεταφέρονται με κάθε επιφύλαξη, πώς υποτίθεται ότι υπήρχε ερωτικό τρίγωνο του ζεύγους Ν.Ανδρουλάκη με τον Ε.Χρονοπούλου και την Ε.Καϊλή, ενώ οι υποκλοπές της ΕΥΠ έγιναν με αντικείμενο την Ε.Χρονοπούλου!

Και βέβαια τα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση της ΕΥΠ και της κυβέρνησης είναι τέτοια που επιτρέπουν κάθε σενάριο για άσκηση πιέσεων στον Ν.Ανδρουλάκη από τον Κ.Μητσοτάκη…

Στο μεταξύ όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star για την καταγγελία που έγινε πριν από τρία χρόνια σε βάρος του Αλέξη Γεωργούλη, η Ε.Χρονοπούλου κινήθηκε πολύ «μελετημένα» πριν τρία χρόνια και κατέθεσε καταθέσει δύο μηνύσεις: Μία για βιασμό και μία για ξυλοδαρμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γιατί; Γιατί ο βιασμός είναι κάτι παραπάνω από δύσκολο να αποδειχθεί μετά από τρία χρόνια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.