ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η αγωνία των πρωτοκλασάτων υπουργών για την επόμενη ημέρα των εκλογών: Ο Κ.Μητσοτάκης σχεδιάζει πολλές αλλαγές χωρίς… αυτούς

Το... rotation που προανήγγειλε τις προηγούμενες ημέρες έχει «ανάψει φωτιές»

Η αγωνία των πρωτοκλασάτων υπουργών για την επόμενη ημέρα των εκλογών: Ο Κ.Μητσοτάκης σχεδιάζει πολλές αλλαγές χωρίς… αυτούς

Αγωνία έχουν οι πρωτοκλασάτοι υπουργοί και τα βαρυσήμαντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη ημέρα των εκλογών ως προς το αν θα είναι ξανά στην κυβέρνηση ή αν θα «αποσυρθούν» για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, ή αν θα μετακινηθούν σε υπουργεία που δεν τους είναι αρεστά, μετά την πρόσφατη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη για εκτεταμένες αλλαγές.

Όπως είπε ο ίδιος θα υπάρξει rotation δανειζόμενος τον γνωστό αθλητικό όρο. «Rotation» σημαίνει ότι αρκετοί από τους υπουργούς της προηγούμενης τετραετίας, θα μείνουν στις κερκίδες, για να παρακολουθούν τους νέους που θα βρίσκονται στα roster.

«Το κοινοβουλευτικό σύστημα επιτάσσει η κυβέρνηση να ορκίζεται αμέσως, Τρίτη, Τετάρτη», δήλωσε στο Mega ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «δεν είναι ένδειξη αλαζονείας αλλά καλής προετοιμασίας» το γεγονός πως είναι έτοιμος για το νέο υπουργικό του συμβούλιο.

 «Κάποιοι από το υπουργικό συμβούλιο μπορεί να κάτσουν στον πάγκο. Δεν υπάρχουν αμετακίνητοι υπουργοί», διεμήνυσε ξανά χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης μέσω του ΣΚΑΪ καθώς έχουν φουντώσει τα σενάρια για τα πρόσωπα που θα επιλέξει.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει προειδοποιήσει μάλιστα όσους βιάζονται να ράψουν υπουργικό κοστούμι, πως τελικά μπορεί να το χρησιμοποιήσουν σε … γάμους και βαφτίσεις και όχι για τα υπουργικά έδρανα.

«Το καλοκαίρι έχει πολλές βαφτίσεις και γάμους και δεν θα πάει χαμένο», δηλώνει με νόημα ο πρόεδρος της ΝΔ.

Στις σκέψεις του κ. Μητσοτάκη, «δεν είναι μια κυβέρνηση ισορροπιών ή γεωγραφικής εκπροσώπησης», αλλά μια κυβέρνηση που «μπορεί να κάνει τη δουλειά».

Τι σημαίνουν όλα αυτά:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οριστική απόφαση για στροφή προς την κεντροαριστερά φαίνεται πως έχει πάρει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης και η νέα κυβέρνηση που θα σχηματίσει αμέσως μετά τις εκλογές θα αποτελείται από στελέχη που προέρχονται από τους χώρους του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού, και εξωκοινοβουλευτικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.