Ακρίβεια και πανδημία-εμβόλια θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών

Οι Έλληνες δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι έχασαν δύο χρόνια από την ζωή τους για το τίποτα...

Ακρίβεια και πανδημία-εμβόλια θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών

Η διαχείριση της πανδημίας και η αυταρχική πολιτική της κυβέρνησης Mητσοτάκη στο θέμα των εμβολιασμών είναι δύο από τους βασικούς παράγοντες που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, όποτε τελικά κι αν γίνουν.

Ο τρίτος παράγοντας είναι η ακρίβεια σε οτιδήποτε πωλείται αυτή την στιγμή. Μία ακρίβεια όμως που έχει τις «ρίζες» της στην πανδημία καθώς οι αυξήσεις των τιμών είχαν ξεκινήσει πολύ πριν την ουκρανική σύγκρουση κι ας Θέλουν κάποιοι αυτό να ξεχαστεί.

 Oι Έλληνες δεν μπορούν να ξεχάσουν και να συγχωρέσουν ότι έχασαν δύο χρόνια από την ζωή τους, οικονομική και κοινωνική, και υποχρεώθηκαν, η πλειοψηφία τους, να εμβολιαστεί με σκευάσματα τα οποία επί της ουσίας ήταν και είναι «πειραματικά» και μέχρι τώρα, βάση στοιχείων και αριθμών αποδείχτηκαν αναποτελεσματικά.

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την Κυριακή εθνικές εκλογές;

  • Νέα Δημοκρατία (9%, 2.690 Votes)
  • ΣΥΡΙΖΑ (15%, 4.558 Votes)
  • ΚΙΝΑΛ (4%, 1.086 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 1.279 Votes)
  • Ελληνική Λύση (22%, 6.718 Votes)
  • MεΡΑ25 (3%, 869 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Δεξιάς (39%, 11.978 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Αριστεράς (5%, 1.548 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.726

Loading ... Loading ...

Οι εμβολιασμένοι κολλάνε όπως και πριν, πηγαίνουν νοσοκομείο όπως και πριν, διασωληνώνονται όπως και πριν και εν τέλει, κάποιοι από αυτούς πεθαίνουν όπως και πριν.

Αυτό όμως που προστέθηκε και κανείς δεν θέλει να εξεταστεί επισήμως είναι οι χιλιάδες ξαφνικοί θάνατοι νέων και υγιών ανθρώπων μετά από εμβολιασμούς. Αυτό μπορεί να αποσιωπάται στα ελληνικά ΜΜΕ αλλά στην κοινωνία κάνει «θόρυβο» και συζητιέται.

Έτσι λοιπόν η ζωή του Έλληνα δεν βελτιώθηκε και μόλις του επετράπη να κυκλοφορήσει έξω από το σπίτι του, δεν μπορεί να το κάνει γιατί η ακρίβεια στα καύσιμα και στο ηλεκτρικό ρεύμα τον έχουν καταστήσει ανίκανο να μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, ενώ σε όλο τον πλανήτη άπαντες τριγυρνούν ελεύθεροι χωρίς μάσκες, εδώ θα απαλλαγούμε από αυτές την 1η Ιουνίου με καθυστέρηση μηνών.

Την ίδια στιγμή το ίδιο αυταρχικό στιλ της κυβέρνησης παραμένει και ήδη ενημερώνουν τους πολίτες ότι τα μέτρα κατά της πανδμίας και οι πιέσεις για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς θα ξαναρχίσουν πάλι τον Σεπτέμβριο.

Δηλαδή πάλι τα ίδια και ενώ τα προβλήματα του Έλληνα έχουν γιγαντωθεί.

Όπως πολύ σωστά αναφέρει ο πασίγνωστος γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών, Κωνσταντίνος Φαρσαλινός:

«Μετά τη σωτηρία και την προστασία από την πανδημία, έρχεται και η προστασία από την ενεργειακή κρίση, το μεγάλο επίτευγμα που κατάφεραν να προκαλέσουν ο κλαυσίγελος των Ευρωπαίων “ηγετών”! Welcome back to the μεσαίωνα».

Και συνεχίζει με δεύτερη ανάρτηση στο twitter.

«Μήνυμα προς τους απανταχού πολιτικορθάκηδες: Στον επόμενο λογαριασμό για καύσιμα και ρεύμα, πληρώστε με τα χειροκροτήματα του Αμερικανικού Κογκρέσου και με το ποσοστό του “νίκησε η δημοκρατία του 1 υποψηφίου-τα βλέπει ο Κιμ και γελάει” νεοεκλεγμένου προέδρου. Προβατοποίηση rules!»

Έτσι λοιπόν ένα ποσοστό ψήφων που θα κυμανθεί στις εθνικές εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν, στην διάρκεια των επόμενων 12 μηνών της τάξης των 10 μέχρι και 17 μονάδων θα μοιραστούν στα κόμματα που κινούνται «περί τη ΝΔ», αλλά και το ΠΑΣΟΚ και λιγότερο ΣΥΡΙΖΑ.

Δηλαδή θα γυρίσουν την «πλάτη» στη ΝΔ και δεν θα κοιτάξουν πίσω.

Πρόκειται για εκείνους που δεν «χώνεψαν» την αυταρχική πολιτική Μητσοτάκη και περιμένουν στην «γωνία» την κυβέρνηση για να την «μαυρίσουν».

Μην ξεχνάμε ότι όχι μόνο τους επιβλήθηκε αναγκαστική διάλυση της κοινωνικής και οικονομικής τους ζωής, αλλά και όσοι αντιδρούσαν δέχτηκαν επίσημο και δημόσιο bullying από το σύνολο των κυβερνητικών παραγόντων και από τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ.

Ποιος δεν θυμάται την καθημερινή λοιδορία ακόμα και από επίσημα κυβερνητικά χείλη περί «ψεκασμένων», όσον δεν εμβολιάστηκαν αλλά και όσων εν τέλει κατόπιν αφόρητων πιέσεων αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν;

Αυτό θα στοιχίσει στη ΝΔ και το ξέρουν ήδη στην Πειραιώς.

Αυτό δείχνουν όλες οι σοβαρές αναλύσεις των εταιρειών ερευνών της κοινής γνώμης και το Μαξίμου είναι σε γνώση αυτών, όπως και οι Αμερικανοί σύμβουλοι επικοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.