ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Φόρος υγείας» σε αλάτι, ζάχαρη, αλκοόλ, καπνά! Για τα εμβόλια θα πληρώσει κανείς;

Η πρώτη δημοσκόπηση ένα μήνα μετά τις εκλογές: Στα ίδια η ΝΔ, «τσιμπάνε» ΠΑΣΟΚ, «Σπαρτιάτες» και Νίκη – Πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μικρές οι διαφοροποιήσεις 10 μήνες πριν τις ευρωεκλογές - Σταθερή η Ελληνική Λύση - Θερινή ραστώνη των δεξιών κομμάτων!

Η πρώτη δημοσκόπηση ένα μήνα μετά τις εκλογές: Στα ίδια η ΝΔ, «τσιμπάνε» ΠΑΣΟΚ, «Σπαρτιάτες» και Νίκη – Πέφτει ο ΣΥΡΙΖΑ

Υποχωρεί εκ νέου ο ΣΥΡΙΖΑ περί το 16% και ενισχύονται ΠΑΣΟΚ, τα δύο από τα τρία δεξιά κόμματα, ενώ η ΝΔ είναι στα ίδια επίπεδα με τις εκλογές προ μηνός, δείχνει νέα δημοσκόπηση.

Η ΝΔ βρίσκεται περί το 40%, το ΠΑΣΟΚ κερδίζει μια μονάδα, το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και η Πλεύση Ελευθερίας παραμένουν στα ίδια ποσοστά, ενώ οι Σπαρτιάτες και η Νίκη «τσιμπάνε» αντίστοιχα στην πρώτη μετεκλογική δημοσκόπηση περί την 1 μονάδα, αν και σε αυτή την συγκυρία δεν έχει καμία σημασία αυτό, παρά μόνον στο ότι δεν «ξεφούσκωσαν» σε σχέση με τις εθνικές εκλογές.

Να σημειωθεί ότι η δημοσκόπηση έγινε πριν συγκατανεύσουν τα δύο κόμματα στην ψήφο των αποδήμων, η οποία ψήφος νομοτελειακά θα μειώσει το ποσοστό τους στην κάλπη.

Μια συμπόρευση με την κυβέρνηση που είναι τουλάχιστον περίεργη, αφού κανονικά οδηγεί στην απομείωση του εκλογικού ποσοστού τους και έχει προβληματίσει πολλά στελέχη και ψηφοφόρους τους.

Ούτως ή άλλως η επόμενη πανελλαδική εκλογική αναμέτρηση θα γίνει τον Μάιο του 2024 στις ευρωκλογές, οπότε υπάρχει καιρός για την αποτύπωση η του σκηνικού στην κάλπη

Όμως το ζήτημα με τα τρία δεξιά κόμματα είναι ότι ακόμα δεν έχουν αποτυπώσει ούτε καν στοιχειώδη στρατηγική για τις αυτοδιοικητές εκλογές:

Ούτε υποψήφιοι δήμαρχοι, ούτε περιφερειάρχες, ούτε βέβαια συνδυασμοί ή συμμαχίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλλον στην Δεξιά τους έχει ταλαιπωρήσει ο καύσωνας και δεν βγαίνουν εκτός κλιματιζόμενων χώρων, αν και οι εκλογές είναι σε μόλις δύο μήνες και δυο εβδομάδες, εκ των οποίων ο ένας μήνας είναι ο Αύγουστος…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.