Ηράκλειο: Αγνοείται δικαστικός αντιπρόσωπος – Δεν έχει παραδώσει τον εκλογικό σάκο

Αγωνιούν για την τύχη του οι δικού του άνθρωποι

Ηράκλειο: Αγνοείται δικαστικός αντιπρόσωπος – Δεν έχει παραδώσει τον εκλογικό σάκο

Κανένα σημείο ζωής δεν έχει δώσει μέχρι σήμερα ο δικαστικός αντιπρόσωπος στο 198ο εκλογικό τμήμα του Ηρακλείου στο 13ο Δημοτικό Σχολείο στον Κατσαμπά.

Παρά τις συνεχείς κλήσεις τόσο από τον δήμο όσο και από την Περιφέρεια Κρήτης στο κινητό του, προκειμένου να δώσει τα αποτελέσματα της σταυροδοσίας των υποψήφιων βουλευτών, ο δικαστικός αντιπρόσωπος δεν απαντά και κανείς δεν ξέρει πού βρίσκεται, ούτε έχει παραδώσει τον εκλογικό σάκο.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη, η Προϊσταμένη της Περιφέρειας Κρήτης Μαρία Ραπτάκη, αυτός είναι ο ο λόγος για τον οποίο, δεν υπάρχει τελικό αποτέλεσμα στην σταυροδοσία των υποψηφίων, καθώς υπάρχουν αποτελέσματα σε 580 εκλογικά τμήματα και απομένει το 581ο.

Ο εν λόγω δικαστικός αντιπρόσωπος, αρχικά έδωσε μέσω tablet τα συνολικά αποτελέσματα του εκλογικού του τμήματος και επικοινώνησε με το ΥΠΕΣ, όμως δεν έχει δώσει αποτελέσματα σταυροδοσίας των υποψηφίων και λείπει και ο εκλογικό σάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κα Ραπτάκη είπε ότι η προσπάθεια εντοπισμού του θα συνεχιστεί, εκφράζοντας παράλληλα την ευχή ο άνθρωπος να είναι καλά στην υγεία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.