ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Ηράκλειο: Εξαντλήθηκαν τα ψηφοδέλτια από τις ΚΟΤΕΣ – Ελλείψεις και στο Κίνημα Φτωχών Ελλάδος

Ελλείψεις και σε ψηφοδέλτια του Κινήματος Φτωχών Ελλάδος

Ηράκλειο: Εξαντλήθηκαν τα ψηφοδέλτια από τις ΚΟΤΕΣ – Ελλείψεις και στο Κίνημα Φτωχών Ελλάδος

Σε εκλογικά τμήματα στην πόλη του Ηρακλείου “εξαντλήθηκαν” ψηφοδέλτια τριών από τα λεγόμενα “μικρά κόμματα” τα οποία ωστόσο αναζητούσαν ψηφοφόροι!

Το γεγονός καταγράφηκε σε εκλογικά τμήματα στις εγκαταστάσεις του 3ου Επαγγελματικού Λυκείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τα ψηφοδέλτια που αναζητήθηκαν από πολίτες και είχαν… εξαντληθεί, αφορούσαν, μεταξύ άλλων στο Κίνημα Φτωχών αλλά και στο ΚΟΤΕΣ (Καπνιστικές Ομάδες για την Τέχνη και την Εικαστική Συγκρότηση).

Το γεγονός αποδίδεται κυρίως στο ότι οι συγκεκριμένοι σχηματισμοί είχαν αποστείλει μικρό αριθμό ψηφοδελτίων, με αποτέλεσμα να παρατηρηθεί αυτή η έλλειψη.

Όπως αναφέρεται, σε μια προσπάθεια να λυθεί το πρόβλημα, αναζητήθηκαν ψηφοδέλτια μέσα στα παραβάν, εκεί που οι ψηφοφόροι αφήνουν όσα δεν χρησιμοποιούν.

Παράλληλα γνωστοποιήθηκε σε όσους ήθελαν να ψηφίσουν κάποιο από αυτά, ότι σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, μπορούν να αναγράψουν το κόμμα της επιλογής τους στο λευκό ψηφοδέλτιο, να το βάλουν στον φάκελο και να τον ρίξουν στην κάλπη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.