Βίντεο: Δείτε τα ίχνη Γιγάντων που εντοπίστηκαν σε όλο τον κόσμο

Η Αγία Γραφή μιλάει για την ύπαρξη Γιγάντων στην αρχαιότητα, αλλά σήμερα μπορούμε να προσεγγίσουμε αυτή την πραγματικότητα μέσα από τα απολιθωμένα ίχνη τους, αρχαία έργα ζωγραφικής ή γλυπτά στα οποία εμφανίζονται.

Έχουμε, επίσης, τις παλιές ιστορίες που μιλούν για τεράστιους σκελετούς που βρέθηκαν, αλλά είναι δύσκολο να γνωρίζουμε ποιες εικόνες των γιγαντιαίων σκελετών είναι αληθινές και ποιες ψεύτικες, καθώς υπάρχουν άτομα που εξαρτώνται από οργανισμούς ή εταιρείες που ελέγχονται από την απόκρυφη ελίτ, η οποία ελέγχει τις πληροφορίες που έρχονται στο φως.

Αυτοί οι άνθρωποι ανεβάζουν ψευδείς εικόνες στο διαδίκτυο έτσι ώστε να υπάρχει μία αμφιβολία για τα πάντα.

Κάθε φορά που εμφανίζονται νέα οστά απομακρύνονται γρήγορα και μεταφέρονται μακριά ώστε να τα κρατήσουν κρυμμένα από τη δημοσιότητα ή ακόμα τα καταστρέφουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο παραπάνω βίντεο μπορείτε να δείτε ίχνη Γιγάντων που ανακαλύφθηκαν σε όλο τον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.