ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Βελόπουλος: «Δεν θα συναινέσω να γίνει εκκολαπτήριο ωαρίων η Ελληνίδα μάνα»

«Δεν είναι δικαίωμα με βάση τον ΟΗΕ η υιοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια»

Κ.Βελόπουλος: «Δεν θα συναινέσω να γίνει εκκολαπτήριο ωαρίων η Ελληνίδα μάνα»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, μιλώντας για την απόκτηση παιδιών μέσω παρένθετης μητέρας, είπε χαρακτηριστικά «δεν θα συναινέσω να γίνει εκκολαπτήριο ωαρίων η Ελληνίδα μάνα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «συζητάμε ένα θέμα το οποίο δεν έχει κατατεθεί ακόμη και αφήνουμε σημαντικά θέματα για την κοινωνία να πάνε πίσω και ασχολούμαστε με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Μεταξύ άλλων, ο κ.Βελόπουλος εξέφρασε την αντίθεση του στην προωθούμενη ρύθμιση κυρίως σε ότι αφορά το θέμα των παιδιών, και αφού είπε ότι «ο πρωθυπουργός είχε καταψηφίσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ το 2018 σε αντίστοιχο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια», ξιφούλκησε κατά όσων υποστηρίζουν το δικαίωμα ομοφυλόφιλων ζευγαριών στην τεκνοθεσία.

«Δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα με βάση τον ΟΗΕ η υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια», είπε ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ισχυριζόμενος ακόμη ότι «είναι “εντολή” από την Ευρώπη το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ότι αφορά τις πολιτικές εξελίξεις, με αφορμή και τις αντιδράσεις «γαλάζιων» υπουργών και βουλευτών, ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «Το Μέγαρο Μαξίμου ετοιμάζει δήθεν δεξιό κόμμα, δεύτερο “μαξιλαράκι” καθώς τα δύο “μαξιλαράκια” που έκανε πριν τις εκλογές “τελειώνουν”. Ρωτήστε τον κ. Βορίδη γιατί αρνήθηκε (ενν. να ηγηθεί του νέου κόμματος). Το “μαξιλαράκι” είναι για να ανασχεθεί η πορεία της Ελληνικής Λύσης που είναι ανοδική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.