ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ.Χρυσόγονος για «Σπαρτιάτες»: «Υπάρχει ζήτημα υποκρυπτόμενης ηγεσίας – Μπορεί να διαταχθεί η έκπτωση όλων των βουλευτών»

«Αυτό θα το κρίνει ανεπηρέαστα κι ανεξάρτητα το Ανώτατο δικαστήριο»

Κ.Χρυσόγονος για «Σπαρτιάτες»: «Υπάρχει ζήτημα υποκρυπτόμενης ηγεσίας – Μπορεί να διαταχθεί η έκπτωση όλων των βουλευτών»

Ο καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Κώστας Χρυσόγονος αναφέρθηκε στην είσοδο των «Σπαρτιατών» στη Βουλή και στη στήριξη που έλαβαν από τον Ηλία Κασιδιάρη. 

Ο Κώστας Χρυσόγονος υποστήριξε ότι «είναι φανερό ότι υπάρχει ζήτημα υποκρυπτόμενης ηγεσίας, αλλά αυτό θα το κρίνει ανεπηρέαστα κι ανεξάρτητα το Ανώτατο δικαστήριο».

«Μπορεί να διαταχθεί η έκπτωση όλων των βουλευτών του κόμματος των “Σπαρτιατών” και οι έδρες αυτές να κατανεμηθούν στα κόμματα που είναι εντός της Βουλής, σύμφωνα με την κοινοβουλευτική δύναμη που έχει το καθένα», συμπλήρωσε ο συνταγματολόγος.

Κληθείς να απαντήσει στην ερώτηση για το τι συμβολίζει για την κοινωνία η είσοδος στη Βουλή, του κόμματος είπε ότι «υπάρχει μία μερίδα της ελληνικής κοινωνίας που στα χρόνια της κρίσης φτωχοποιήθηκε με τρόπο δραματικό. Κάποιοι νοσταλγούν την παλιότερη οικονομική και κοινωνική τους υπόσταση και στρέφονται σε μορφές πολιτικής και κοινωνικής οργάνωσης του παρελθόντος, όπως είχε συμβεί στην περίοδο του Μεσοπολέμου, νομίζοντας με αυτό τον τρόπο θα ανακτήσουν κι οι ίδιοι την χαμένη οικονομική τους ευημερία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράλληλα, τόνισε για την άνοδο των δεξιών κομμάτων που παρατηρήθηκε «φέρει ευθύνη και η πολιτεία, καθώς συστηματικά έχει υποβαθμίσει το μάθημα της πολιτειακής παιδείας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.