ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Καραμανλής και Π.Παυλόπουλος δηλώνουν στον κόσμο της ΝΔ «παρόντες»: «Υπάρχει εγγύηση ενότητας και συνέχειας της ΝΔ»!

Η κοινή παρουσία τους στην παρουσίαση του βιβλίου «Γιαβόλ» δείχνει «την επόμενη ημέρα της ΝΔ χωρίς τον Κ.Μητσοτάκη»

Κ.Καραμανλής και Π.Παυλόπουλος δηλώνουν στον κόσμο της ΝΔ «παρόντες»: «Υπάρχει εγγύηση ενότητας και συνέχειας της ΝΔ»!

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 23.14, 09/03): Μήνυμα προς τον κόσμο της ΝΔ ότι «υπάρχει εγγύηση ενότητας και συνέχειας του κόμματος ακόμα και μετά την επερχόμενη ήττα στις εκλογές λόγω της πολιτικής Μητσοτάκη» αποτελεί η ταυτόχρονη δημόσια παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή και του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου στο Πολεμικό Μουσείο.

Και μάλιστα σε μία ιδιαίτερα σημειολογική εκδήλωση για την δεξιά παράταξη: Στην επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Γιαβόλ! Αίμα, Λήθη και Υποτέλεια» του Γιώργου Χαρβαλιά με αντικείμενο την δράση του γερμανικού παράγοντα στην Ελλάδα μετά τον Β’ΠΠ, τον ρόλο του στον εκμαυλισμό των πολιτικών όλων των παρατάξεων και την ανάγκη απαίτησης των γερμανικών αποζημιώσεων.

Ο Κώστας Καραμανλής θα προλογίσει και ο Προκόπης Παυλόπουλος θα είναι κεντρικός ομιλητής στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου, στις 20 Μαρτίου, στην μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου που έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Χαρβαλιάς και κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις ΠΕΔΙΟ.

Ενώ στην ευρύτερη οικογένεια Καραμανλή υπάρχει οργή και θυμός για τον τρόπο που «μεταχειρίστηκε» και τον τρόπο που επιχειρεί να «καταστρέψει» πολιτικά τον Κώστα Αχ.Καραμανλή και γενικότερα να πλήξει το όνομα «Κ.Καραμανλής», ο Κ.Μητσοτάκης  ρίχνοντάς στον πρώην υπουργό όλες τις ευθύνες για την τραγωδία και ωθώντας τον σε παραίτηση, ο πρώην πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής δηλώνει «παρών».

Σε συνδυασμό με τον Π.Παυλόπουλο δείχνει ότι «υπάρχει επόμενη ημέρα στη ΝΔ με εγγυητές τον πρώην πρωθυπουργό και τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ». Μια «επόμενη ημέρα» στην οποία δεν θα υπάρχει όμως ο Κ.Μητσοτάκης σε λίγες εβδομάδες ή μήνες…

Να πούμε για το βιβλίο του Γιώργου Χαρβαλιά που αν και κυκλοφόρησε μόλις πριν ένα μήνα από τις εκδόσεις Πεδίο, ήδη καταγράφεται στα best seller της χρονιάς, δείχνοντας ότι οι Έλληνες διψούν για την ιστορική αλήθεια και δεν έχουν κατ’ανάγκη «μνήμη χρυσόψαρου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.