ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Κόλαφος» ο Λ.Λαζόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έφυγαν οι πικραμένοι και δημιουργούν τον… ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία»

«Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία η οποία να είναι αντίθετη από τον Κασσελάκη ο οποίος δεν έχει καμία;» είπε

«Κόλαφος» ο Λ.Λαζόπουλος για τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έφυγαν οι πικραμένοι και δημιουργούν τον… ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία»

«Μπακάλικο» χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζοντας τις εξελίξεις στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ενώ αστειευόμενος έδωσε όνομα και στον νέο φορέα που είναι στα σκαριά από τους αποχωρήσαντες.

«Με αυτό τον αρχηγομάνι…φύγαν οι πικραμένοι και δημιουργούνε τον ΞΥΡΙΖΑ Πικραμένη Συμμαχία, γιατί αυτή η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι η απόσπαση του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσιάζεται σαν φοβερή διάσπαση του σύμπαντος», είπε αρχικά στο νέο επεισόδιο της εκπομπής του στο youtube.

«Πρώτοι αυτοί υποσχέθηκαν ότι θα παραδώσουν τις έδρες και δώσουν όρκο τιμής. και Κρατάνε τις έδρες αμανάτι να κάνουν την νέα ΚΟ της μιας σεζόν», πρόσθεσε.

«Ψάχνουν να βρουν μια καινούρια ιδεολογία. Μπορείς να βρεις μια ιδεολογία η οποία να είναι αντίθετη από τον Κασσελάκη ο οποίος δεν έχει καμία;» διερωτήθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Έπρεπε να κάτσουν να σεβαστούν την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ και να περιμένουν πότε θα πάει ο Κασσελάκης στο Μαϊάμι, γιατί κάποια στιγμή ο Κασσελάκης θα βαρεθεί και θα πάει στο Μαϊάμι, το βλέπεις…»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σοβαροί άνθρωποι αποφάσισαν να κάνουν κωμωδία χειμωνιάτικα, για το πώς θα εκφραστούν ιδεολογικά γιατί τώρα είναι αναγκασμένοι να λένε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, άραγε με ποιόν θα πάνε;» διερωτήθηκε τέλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.