Αεροσυνοδός ξεγέννησε έγκυο στον…αέρα

Το ιδιαίτερο όνομα του παιδιού

Αεροσυνοδός ξεγέννησε έγκυο στον…αέρα

Σύμφωνα με ανάρτηση της εταιρείας Frontier Airlines, στο Facebook, μια γυναίκα γέννσε κατά την διάρκεια της πτήσης Ντένβερ-Ορλάντο.

Η αεροσυνοδός Diana Giraldo έτρεξε σε βοήθειά της και τη μετέφερε στην τουαλέτα όπου γεννήθηκε το μωρό.

Σε δήλωσή του, ο κυβερνήτης της πτήσης Chris Nye, σημείωσε πως εξετράπη η πορεία του αεροσκάφους και προσγειώθηκε στη Φλόριντα. Μετά την αποβίβαση μητέρας και μωρού συνεχίστηκε το ταξίδι για το Ορλάντο.

«Όλο το πλήρωμα έκανε εκπληκτική δουλειά» σημείωσε ο Nye.

Το φύλο του παιδιού δεν έχει γνωστό, αλλά ο πιλότος ενημέρωσε πως ονομάστηκε Sky (ουρανός) λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών κάτω από τις οποίες ήρθε στον κόσμο.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη γέννα εν πτήση που έχει καταγράφει προσφάτως. Το 2021 γέννησε σε αεροσκάφος εγκυμονούσα που πετούσε από το Σολτ Λέικ Σίτι στη Χονολουλού. Σε εκείνη την περίπτωση δεν χρειάστηκε η βοήθεια του πληρώματος καθώς, κατά σύμπτωση, ήταν στο αεροπλάνο ένας γιατρός και νοσοκόμες.

Η γέννηση εν μέσω πτήσης έχει και τα θετικά της. Κοριτσάκι που γεννήθηκε σε πτήση της Cebu Pacific κέρδισε ένα εκατομμύριο δωρεάν μίλια. Και επειδή θα περνούσε πολύς καιρός μέχρι να μπορέσει να κάνει χρήση τους, η αεροπορική έδωσε τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν και συγγενικά πρόσωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.