ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κέιτ Μίντλετον: Ενοχλημένη με την αλλαγή συμπεριφοράς της πεθεράς της Καμίλα

Η Κέιτ και η Καμίλα είχαν ένα έντονο καυγά στο παλάτι

Κέιτ Μίντλετον: Ενοχλημένη με την αλλαγή συμπεριφοράς της πεθεράς της Καμίλα

Μετά το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ μια νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Κέιτ και την Καμίλα, οι οποίες ήταν φίλες.

Η Κέιτ φέρεται εκνευρισμένη με την πεθερά της, Καμίλα αφού σύμφωνα με πηγές του παλατιού η βασιλική σύζυγος έχει αλλάξει προς το χειρότερο τη συμπεριφορά της μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι η Κέιτ και η Καμίλα είχαν ένα έντονο καυγά στο Μπάκιγχαμ κατά τον οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε στην πεθερά της τι ακριβώς αισθάνεται γι’ αυτήν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Από τότε που πέθανε η Ελισάβετ, η Καμίλα δείχνει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό». «Η Κέιτ εκνευρίζεται ολοένα και περισσότερο μαζί της», πρόσθεσε η πηγή. «Πιστεύει ότι η Καμίλα δεν παίρνει στα σοβαρά τα βασιλικά της καθήκοντα και ότι δεν της αξίζει ο ρόλος. Τα πράγματα μεταξύ τους έχουν γίνει εξαιρετικά άβολα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.