ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μπάφαλο: Η τηλεφωνήτρια του αριθμού εκτάκτου ανάγκης το έκλεισε σε μάρτυρα του μακελειού (βιντεο)

Απίστευτο περιστατικό

Μπάφαλο: Η τηλεφωνήτρια του αριθμού εκτάκτου ανάγκης το έκλεισε σε μάρτυρα του μακελειού (βιντεο)

Μια υπάλληλος του Tops Friendly Market στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, διηγείται ένα απίστευτο περιστατικό από το μακελειό που συνέβη το περασμένο Σάββατο (14/4).

Η υπάλληλος του σούπερ μάρκετ μιλώντας σε ραδιοτηλεοπτικό σταθμό του Μπάφαλο αποκάλυψε ότι η τηλεφωνήτρια του αριθμού εκτάκτου ανάγκης, της έκλεισε το τηλέφωνο την ώρα που ο δράστης είχε ανοίξει πυρ.

«Δεν είδα πολλά πράγματα, απλώς άκουσα τους πυροβολισμούς και ενστικτωδώς έπεσε στο έδαφος και περίμενα να σταματήσουν. Όταν είδα ότι δεν σταματούν, προσπάθησα να καλέσω το 911 (τηλέφωνο εκτάκτου ανάγκης) και ψιθύριζα διότι άκουγα τον δράστη να είναι κοντά μου», ανάφερε η μάρτυρας του μακελειού.

«Γιατί ψιθυρίζεις; μου είπε η τηλεφωνήτρια του 911 και προσπάθησα να τις εξηγήσω ότι στο κατάστημα που εργάζομαι είναι κάποιος με όπλο που πυροβολεί και πως φοβάμαι για την ζωή μου. Μου είπε κάτι τρελό και στη συνέχεια μου έκλεισε το τηλέφωνο. Έπρεπε να τηλεφωνήσω στον φίλο μου να το πω να καλέσει ο ίδιος το 911», συμπλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.