ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

«Ο κλαμένος διευθύνων σύμβουλος»: CEO ανέβασε δακρυσμένη φωτογραφία του στο LinkedIn και έγινε viral

Ορισμένοι χρήστες χλεύασαν την ανάρτηση του

«Ο κλαμένος διευθύνων σύμβουλος»: CEO ανέβασε δακρυσμένη φωτογραφία του στο LinkedIn και έγινε viral

Ένας διευθύνων σύμβουλος προκάλεσε μεγάλη συζήτηση στο διαδίκτυο, αφότου δημοσίευσε μια selfie με τον εαυτό του να κλαίει, στο LinkedIn, μετά τις απολύσεις που έκανε στην εταιρεία του.

Ο Braden Wallake, CEO της εταιρείας μάρκετινγκ Hypersocial με έδρα το Οχάιο, μοιράστηκε τη φωτογραφία την Τετάρτη. Η ανάρτηση έχει έκτοτε λάβει περισσότερα από 6.700 σχόλια και σχεδόν 33.000 αντιδράσεις.

«Αυτή είναι η πιο ευάλωτη στιγμή μου που θα μοιραστώ ποτέ. Αμφιταλαντευόμουν για το αν θα τη δημοσιεύσω ή όχι. Μόλις χρειάστηκε να απολύσουμε μερικούς από τους υπαλλήλους μας. Είδα πολλές απολύσεις τις τελευταίες εβδομάδες στο LinkedIn. Οι περισσότερες από αυτές οφείλονται στην οικονομία ή κάποιον άλλο λόγο. Ο λόγος για τις δικές μας απολύσεις; Εγώ φταίω», έγραψε ο Wallake δίπλα στη φωτογραφία με τα δάκρυα να κυλούν στο πρόσωπό του.

Ο Wallake παραδέχθηκε ότι πήρε μια απόφαση τον Φεβρουάριο που τελικά οδήγησε στις απολύσεις. Δεν έχει ακόμη εξηγήσει ποια ήταν αυτή η απόφαση, αλλά δεσμεύτηκε στο LinkedIn ότι σκόπευε να το κάνει στο μέλλον.

Περιγράφοντας τις απολύσεις ως το «πιο δύσκολο πράγμα» που χρειάστηκε ποτέ να κάνει, ο Wallake είπε ότι αγαπούσε τους υπαλλήλους του και σχολίασε πως «θα ήταν πιο εύκολο για αυτόν» αν ήταν ένας ιδιοκτήτης επιχείρησης που είχε ως μοναδικό γνώμονα τα χρήματα και «δεν νοιαζόταν για το ποιον θα πλήγωνε στην πορεία».

«Ναι, είμαι ο κλαμένος διευθύνων σύμβουλος»

Ορισμένοι χρήστες του LinkedIn χλεύασαν την ανάρτηση του Wallake, χαρακτηρίζοντάς τον «εκτός πραγματικότητας» και «αλλόκοτο» ή πρότειναν να επικεντρωθεί στη βοήθεια των απολυμένων υπαλλήλων του και όχι στο πως η κατάσταση επηρέασε τον ίδιο.

Άλλοι υποστήριξαν τον Wallake, λέγοντας ότι καταλαβαίνουν πως η απόλυση ανθρώπων είναι μια συναισθηματική έντονη διαδικασία, και επαίνεσαν τη στάση που τήρησε δημοσίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.